PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
17.07.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Smoke, Pete Walk, Faith
 
 
Studio 54 zve všechny clubbery na další víkendové afterparties!
Studio 54 si připravilo pro všechny party people, kteří si rádi čas od času prodlouží svou večerní jízdu, další nabité víkendové afterparties, na kterých vystoupí rezidenti tohoto klubu v čele s Petem Walkem, Faithem a Peetem, které doplní Migell, Smoke a L'sada. Užijte si víkend a doražte na další skvělé afterparties do Studia 54!
 
I tento víkend jsou pro všechny clubbery, kteří plánují zůstat v naší metropoli a na plno si užít večerního života v pražských klubech, připraveny další afterparties, na kterých si mohou prodloužit svou večerní jízdu! Sobotním ránem a dopolednem 17.7. provedou všechny všudypřítomné dj's Pete Walk, který se v letních měsících pravidelně představuje na české Ibize - Máchově jezeře, energický Faith a Smoke, jehož sety se těší velké oblibě a jsou vždy zárukou skvělé atmosféry.



V neděli 18.7. se za mixážním pultem představí djské trio v sestavě Peet, který tvoří společně s Tommy Rogersem jednu z nejpopulárnějších djských dvojic v České republice, Migell a talentovaný newcommer L'sada. I druhý víkendový den si tak budete moci užít parádní zábavy, na kterou se jen tak nezapomíná.

Obě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy se o jejich start postarají dj's L'sada a Billy Bright, ale pokud by jste dorazili do klubu o nějakou tu chvilku dříve, můžete si zpříjemnit čekání na nadcházející afterparty v naší non-stop kavárně s hernou, kde Vám naši barmani namíchají váš oblíbený drink.

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016