PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
10.07.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Marshall, Pietros, Béda
 
 
Doražte na víkendové afterparties do Studia 54!
I druhý červencový víkend si pro vás pražské Studio 54 připravilo další skvělé afterparties, na kterých vystoupí severočeský matador Béda, nezkrotný bavič Paco, Subgate, Adlet, Pietros, Marshall a další a Vy tak můžete protančit sobotní a nedělní ráno a dopoledne!
 
Pokud plánujete zůstat v naší metropoli i druhý červencový víkend, můžete si být jisti, že známý pražský afterklub Studio 54 si pro všechny ty, kteří si čas od času rádi prodlouží svůj večerní mejdan, připravilo další nabité afterparties oplývající skvělou atmosférou.



V sobotu ráno a dopoledne se můžete těšit na dnes již legendu severočeské scény - dje Bédu, Pietrose a člena producentského projektu Proud - M - Marshalla, kteří Vám namíchají pestrý mix toho nejlepšího, co současná elektronická hudba nabízí.

Nedělní program bude mít na starosti trojice dj´s, které bude vévodit energický Paco, jehož sety jsou vždy opravdovou lahůdkou. Mimo tohoto baviče si zaručeně užijete zástupkyni něžného pohlaví za mixážním pultem - djane Adlet a do finále nedělní afterparty vás dovede v poslední době stále více úspěšný dj Subgate.O start obou afterparties se postarají dj´s Kifli a Billy Bright, kteří již ve 4 hodiny afterparties řádně odstartují.

Pro ty z vás, kteří dorazí do prostor klubu o nějakou tu chvilku dříve, je připravena široká nabídka drinků a hlavně příjemná atmosféra v non-stop kavárně s hernou, která je situována v horní části klubu.

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016