PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
03.07.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Adlet, Miquel
 
 
Studio 54 zve na první červencové afterparties a informuje o svátečních afterparties!
Léto a dlouho očekávané letní prázdniny jsou konečně tady, tak proč nevyrazit o víkendu do vašeho oblíbeného klubu a následně si neprodloužit svou večerní jízdu na prvních prázdninových afterparties ve Studiu 54, na kterých vystoupí svůdná Adlet, Ronny, Miquel, Yan Dark, Kifli nebo P-jay a Mark Evil! Studio 54 zároveň zve všechny clubbery na sváteční afterparties v pondělí 5.7. a úterý 6.7., které jsou jako každý rok zárukou skvělé zábavy!
 
Pokud plánujete zůstat první červencový víkend v naší metropoli a plánujete vyrazit za zábavou do jednoho z vašich oblíbených pražských klubů, měli by jste mít na paměti, že vaše rozjetá noční jízda nemusí skončit zavřením klubu, ve kterém se budete během pátečního a sobotního večera nacházet.
Zavítejte na vymazlené afterparties do Studia 54, kde se rozhodně nebudete nudit a kde Vás pohltí skvělá amosféra, jež je pro tento klub stejně tak charakteristická, jako Studio sound, který Vám naservírují rezidenti tohoto klubu.



V sobotu se můžete těšit na sestavu, které vévodí housová princezna Adlet, která bude předávat pomyslné žezlo oblíbenému Ronnymu a východočeskému Miquelovi. Nedělní ráno a dopoledne bude patřit energickému Yanu Darkovi a newcommerům, kterými jsou Kifli a stále více populární dvojice Mark Evil & P-jay.

Rádi bychom pozvali všechny clubbery na sváteční afterparties již toto pondělí 5.7., kdy je na programu oficiální Creative afterparty se Subgatem a P-jayem a na úterní after 6.7., kdy Vás bude bavit charakteristickým Studio soundem dj Pete Walk a Marshall. Můžete si být zaručeně jisti, že první červencové afterparties vás rozhodně nezklamou a protancujete si na nich vaše střevíce!Obě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy se o jejich rozjezd postarají dj´s L´sada a Billy Bright. Pokud ale dorazíte do prostor klubu o něco dříve, můžete si zpříjemnit čekání na nadcházející afterparties v naší non-stop kavárně s hernou.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016