PARTYINFO

 

CREATIVE - AFTERPARTY

Datum konání:
05.07.2010 - pondělí
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Subgate, P-jay
 
 
Oficiální Creative afterparty se Subgatem a P-jayem ve Studiu 54
Studio 54 vás zve na sváteční pondělní afterparty, která je zároveň oficiální after po úspěšném eventu Creative, jehož rezidentem je dj Subgate, kterého bude za mixážním pultem supportovat talentovaný P-jay. Strhující atmosféra a především hudba až do pozdních dopoledních - to je pondělní Creative afterparty ve Studiu 54!
 
I v pondělí si pro vás známý pražský afterklub připravil další vymazlenou afteparty, na které si budete moci prodloužit svou večerní jízdu a protancovat tak ráno a dopoledne za doprovodu rezidentů Studia 54.
Tato sváteční after je zároveň i oficiální afterparty po eventu Creative, který má na svědomí dj Subgate a jehož speciální Sunday edition proběhne již tuto neděli v pražském Chapeau rouge. Dj Subgate tentokrát sáhne i po známých a kultovních hitovkách z dob dávno minulých a opráší tak své vinyly.

Druhým vystupujícím je talentovaný P-jay, jehož popularita stále více stoupá a který v poslední době vystupuje v předních českých klubech jako je Mecca nebo Duplex. Sváteční pondělní afterparty pod taktovkou těchto dvou charismatických pánů by jste si rozhodně neměli nechat ujít! Afterparty startuje jako vždy již ve 4 hodiny, ale pokud se octnete v prostorách klubu o něco dříve, vychutnejte si váš oblíbený drink a zpříjemněte si čekání na nadcházející after.

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016