PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
04.07.2010 - neděle
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Subgate & Manio & Nkyp & Cayman & Milo, Sunshine
 
 
Hostem Creative party Sunday edition bude již tuto neděli v Chapaeu rouge dj Manio!
Úspěšný rezidentní večírek dje Subgatea a Nkypa – Creative se opět hlásí o slovo! Již tuto neděli 4.7. si budete moci v pražském Chapeau rouge užít skvělé atmosféry, kterou vám kromě již zmiňovaných dvou pánů umíchají speciální hosté - dj Manio, Cayman a Milo. Pokud plánujete vyrazit do pražských ulic i tuto neděli, zavítejte do Chapeau a nebudete litovat!
 
Již tuto neděli proběhne v pražském klubu Chapeau rouge, který se právem řadí mezi nejlepší kluby naší metropole, další klubovka Creative, kterou mají nestarosti rezidenti Subgate a Nkyp. Creative Sunday edition bude tentokrát hostit legendárního dje Mania, který působí na elektronické scéně již od roku 1994. Manio je součástí dvoučlenného projektu E.C.A., jež se proslavil deskou There is message, kterou vydali v roce 2001 a která sklidila spoustu pozitivních ohlasů.



Kromě tohoto všestranného umělce, který je znám také pořádání úspěšného putovního eventu Havana Club Tour De Bar, se na nedělním Creativu představí talentovaný dj a producent Cayman a Milo, jejichž hudební záběr skvěle zapadne do konceptu tohoto eventu.

Vstupné je zcela zdarma! Těšíme se na Vás!

Více informací na: www.chapeaurouge.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016