PARTYINFO

 

C.L.A.S.H

Datum konání:
23.07.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Peťo Tázok & Karaoke Tundra, Candie Hank (de), The Fakes
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Peťo Tázok & Karaoke Tundra zahrají v pátek v Chapeau Rouge
Smutný klaun slovenského hip hopu, Peťo Tázok a jeho jednočlenný doprovodný orchestr - minimalistický dýdžej a producent Karaoke Tundra, zavítají na další Clash! S sebou přivezou historky, které byste mohli vyslechnout ve frontě u svého zelináře, pokud by jím byl David Lynch a beaty tak strohé a šťavnaté současně, že k nim není co dodat. Jádrem jejich koncertního vystoupení, které pro Clash! netradičně tentokrát začne už půl hodiny po desáté hodině, bude jejich aktuální deska Neuveritel´ne smutný album. 
 


Nakažlivé electroclashové bonbóny přiváží až z Berlína Candie Hank,  elefant terrible tamní klubové scény. Chlapík, který nabíral hudební inspirace od Tokya až po Sao Paulo, vydával na francouzském labelu Wwilko i na ruském Solnze Records a měl kapelu EC8OR s Ginou V D’Orio (Cobra Killer), bude v pátek bude lákat na barevný dandyovský terror i na pableskující tango budoucích můz. Udělá všechno proto, aby Chapeau Rouge změnil na nadupané Chapeau Rogue. Candie Hankovi v tom budou všemi silami sekundovat i rezidentní The Fakes.

Dveře Chapeau Rouge se v pátek 23. července otevřou ve 22 hodin a z důvodů technických úprav v klubu celý program proběhne na prostřední stage. Návštěvníci zaplatí po pěti pětkách.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016