PARTYINFO

 

TÉŇO OPEN AIR

Datum konání:
30.07.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Kotlářka
DJs:
Adlet, Subgate, Mark Evil, Kifli & Carrasco, Ufi DaMan & Tokátko, Ravic, Gusman
Popis:
start 20:00
 
 
Téňo Open Air již tento pátek!
Téňo je znovu tady, ale tentokrát poprvé i jako samostatná akce se vším všudy a pod otevřeným nebem. Oddechněte si uprostřed festivalového léta s naším rodinným open-airem, na kterém vás roztančí pestrý seznam Djs všeho druhu. Již tento pátek 30.07 na statku Kotlářka!
 
Pozvání přijala například půvabná Djane Adlet, která na nás nevytasí nic jiného než tvrdé techno nebo momentálně jeden z nejkvalitnějších umělců v jeho věku na naší scéně Dj Subgate. Nebude chybět ani drsný houseboy Mark Evil, nezastavitelná dua Kifli & Carrasco a Ufi DaMan s Tokátkem, ale také dorazí i techno matador Dj Ravic a uzavírat vše bude minimálovým setem renesanční fotograf Gusman :-)



Statek Kotlářka už nedávno žil čarodějnickými akcemi Burn Bitch, které slavily obrovský úspěch a zahradní prostory jsou podle nás tedy jako předurčené pro nezastavitelnou a náruživou kalbu. Pro ty co milují letní grilování, tak nebude chybět ani to a ta pravá letní atmosféra bude tedy samozřejmostí. Doražte na naši první house & techno & minimal akcičku a vykalte se s námi jak jen to bude fyzicky možné! :-) Budeme se těšit! Startujem ve 20:00!


 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Téňo Open Air od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016