PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT - B-DAY GANG BANG

Datum konání:
09.07.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Bon Finix, Tripmain, Lazy&Doctor, Sony Vega, SmiX, Zajíc
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Kick da Night - Birthday Gang Bang
Klubová akce Kick da Night se vrací tento pátek do pražského Clubu Prdel s podtitulem „Birthday Gang Bang“. Půjde o společnou narozeninovou oslavu duchovního otce a rezidenta party Kick da Night Bon Finixe, jeho parťáka Tripmaina a dlouholeté kamarádky a známé partygirl Ájushky. K této příležitosti přijdou zahrát a popřát všem třem objev roku 2009 duo Lazy&Doctor, brněnská stálice Sony Vega a nováček SmiX. Třešnička na dortu bude vystoupení oslavenců v back-to-back setu ala Bon Trip!
 
Duo Bon Trip již společně vystupují čtyři roky a během toho času pořádali spousta společných akcí pod hlavičkou Bon Trip Sessions, Vibe, nebo Kick da Night a absolovali turné po českých a slovenských klubech a otestovali si společná hraní i v zahraničí. Jejich back-to-back vystoupení prezentovali na významných akcích jako například: Combi:nations s Marco V, UM stage na  Summer of Love, speciální vydání klubovky Vibe v Mecce s Judge Julesem a Prague Summer Sessions s Carl Coxem. Poslední dobou oba protagonisté tohoto projektu soustředí jejich síly do vlastních sólo počinů a hlavně na studiovou práci nad vlastní produkcí. Bon Finix se momentálně těší z pozitivního ohlasu na jeho singl 'Catwalker', který si našel podporu od známých DJs jako Tiesto, M.I.K.E., anebo Andy Moor. Tripmain se zapojil do projektu Block & Crown s kolegou z Holandska a několik jejich singlů se stalo úspěšnými na hudebních řebříčcích po celém světě.



Seznamte se s dalšími vystupujícími: duo Lazy & Doctor. Taneční muzice se oba věnují již nějakou řádku let, kdy z pozice clubera přešli k sólo DJ kariéře až do dnešní doby, kde je osud spojil v jednu silnou energickou dvojici. Projekt Lazy&Doctor  vznikl v roce 2009 a bez zbytečného čekání se duo vrhlo na scénu jako hurikán. Pravidelně pořádají klubovou noc Confusion, která se hned od začátku stala oblíbenou a prosadila se jako jedna z nejnavštěvovanějších nocí pražského Clubu Prdel. Zahráli si po boku české a slovenské špičky a taky se zahraničními supertars, jako jsou Wippenberg anebo Sebastian Ingrosso. Vystřihli si i premiérové hraní na letním festivale Summer of Love. Tvrdá práce během prvního roku existence projektu jim odevzdala ovoce, a to uznávanou cenu "objev roku" v anketě Dance Music Awards 2009!

O rozjezd oslavy se postará Sony Vega a poslední zbytek energie z Vás vyždíme DJ SmiX. Nalaďte sa na tuto party poslechem posledního dílu Kick da Night Radio_Cast, který je volně ke stažení zde.

Více informácí:
www.kickdanight.com
www.clubprdel.cz

RSVP
Chystáte se na tuto party? Potvrďte Vaši účast na Facebooku zde.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016