PARTYINFO

 

PROUD-M DO PRDELE – CAPTAIN MORGAN

Datum konání:
23.07.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Pete Walk (proud-m), Adam Cloud (proud-m), Marshall (proud-m), Revis (proud-m), Manene
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Proud-M do Prdele - Captain Morgan v klubu Prdel
Měsíc je opět za námi a je tu další pokračování úspěšné rezidentní noci projektu Proud-M – Proud-M do Prdele s podtitulem Captain Morgan v příjemném prostředí klubu Prdel. Čeká na Vás pořádná dávka té nejlepší house, progressive a techhouse music až do rána v podání čtyř členů tohoto projektu – Pete Walka, Adama Clouda, Marshalla a Revise. Proud-M opět přichází se zbrusu novým trackem, který vyprodukovali společně se zpěvačkou Baahrou a ponese název Proud-M feat. Baahra - Bring Me a vy si ho budete moci poslechnout právě tento večer.
 
Na horní barové staegi Vás bude hostit svými tanečními rytmy DJ Manene ve stylu disca a Rn´b. Projekt Proud-M má také svůj vlastní pořad na Danceradiu, který se jmenuje Proud Nation a objevuje se každé druhé pondělí v měsíci exklusivně na www.danceradio.cz a na vlnách v pražském éteru 89,00 a 102,90 FM v rámci pořadů Club Revolution. Pokud nevíte kam vyrazit na předposlední červencový pátek, tak jděte do Prdele!



A proč Proud-M do Prdele a Captain Morgan? Na tento večer dorazí pirát Captain Morgan osobně se svojí pirátskou bandou – hostesky, morganety. Pirátský tuning vítán. Dej si panáka Captain Morgan a odnes si super dárky. Tento unikátní jamajský rum překvapí neopakovatelnou chutí utvářenou ročním zráním v dubových sudech obohacenou o jedinečnou příchuť tajné směsi bylin a koření. Legendární kapitán Henry Morgan byl jedním z nejobdivovanějších bukanýrů 17. století. Proslul odvahou při objevitelských expedicích na Barbados a Jamajku a také svou šlechetností a družností. Jeho sláva mu nakonec přinesla i křeslo jamajského guvernéra, ale to v žádném případě neznamenalo, že by se vzdal své touhy po dobrodružném životě. Novým objektem jeho dobyvatelských tužeb se od roku 1680 stal tamní trh s rumem, když dal vzniknout slavné značce Captain Morgan.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016