PARTYINFO

 

PURE FEST

Datum konání:
24.07.2010 - sobota
Místo konání:
Mladá Boleslav - Nová Rychta
DJs:
Baba Sonic
Live:
The Kleptones (uk), Oranžās Brīvdienas (lv), Super Pilot, Jamchestra, At eye level, Kikina B
Popis:
start 14:00, vstup dobrovolný
 
 
Pure Fest @ Nová Rychta
Po několika večírcích, kdy jsem obsadily staré sály a rozvířily letitou zatuchlost, jdou Uptown Parties na vzduch. Outdoorový a multižánrový Pure Fest vypukne v areálu „Nová Rychta“, obklopeném lesoparkem Štěpánka, ležícím v Mladé Boleslavi. Jako vždy, je party na prvním místě! Prvotřídní drinky za přátelské ceny, výběrový line-up a spontánní vstupné! Den konání je 24. července od 14:00.
 
Na festivalu vás oblaží svou přítomností tito interpeti:

The Kleptones aka Eric Kleptone. Audio manipulátor, média asimilátor a jedno z nejzvučnějších jmen na mash-up scéně vůbec! Tento britský producent s nesklonným vtipem a citem pro skládání samplů je prototypem party DJe. Esence hip-hopu, rocku, pop music, funku, house music, dnb, filmových hlášek a mnoha dalších pod taktovkou jednoho muže. The Kleptones neznají hranic. Vezměte několik hitů rozličných stylů, vysamplujte a v nových souvislostech složte do jedinečné pecky, která předčí originál. Balanc na hraně, hudební renegátství. Bez labelu, volně ke stažení a s pomocí blogerů celého světa, se stal Eric Kleptone fenoménem. V roce 2005 získal ocenění „Webby Award“ a zařadil se tak po bok muzikantů jako jsou Gorillaz, Beastie Boys, Will.I.Am (Black Eyed Peas) a Trent Reznor (Nine Inch Nails). Je to energické, chytré, chytlavé, vtipné… Jsou to The Kleptones!

Oranžās Brīvdienas (Oranžové prázdniny), 12 členná pohroma pocházející z Pobaltí, konkrétně z Litvy. Nepopsatelní a nepolapitelní do hudebních škatulek. Když se omezíme na přirovnání, dají se Oranžās Brīvdienas vylíčit jako výbušná kombinace ska v jeho balkánské poloze, dunivé elektroniky východní diskotéky, metaloidních kytarových riffů a litevského koření. Přičtěte fakt, že členové kapely působí v lokálních svatebních kapelách a na pódiu nejraději operují s ohněm. Autenticita a bujarost zaručena!

Super Pilot, punkový vyrvál s americkou veteránkou undergroundové scény Marikou Ley za mikrofonem a neutuchajícím drivem.

Jamchestra síla je v jamu, cítíš to?! Uvolni se! Jazzíčkování?! DnB beat?! Improvizace?!

At eye level je kapela, která osedlala svěží vlnu instrumentálu a elektroniky. Dance music naživo!

Kikina B, kavárenské seskupení muzikantů hrajících svůj easy-jazz, bez předsudků a nabubřelosti.

Po ukončení venkovní produkce, rozjedou after party švédští DJs Baba Sonic. Servírovat se bude to nejlepší ze severské indie scény.

Jak se k nám dostanete:

Rychlostní silnice R 10 (Praha-Liberec) sjezd Bezděčín (cca 30 min. z Prahy), dále po hlavní silnici 610 (cca 2 km) směrem na Mladou Boleslav. Po svižném klesání dojedete na křižovatku, kde se hlavní silnice stáčí doleva. Odbočte doprava, na napojující-se ulici Viničná, na které se po cca. 300 m po pravé straně nachází vstup do parku Na Štěpánce a areálu „Nová Rychta“. Parkovacích míst je v okolí požehnaně.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016