PARTYINFO

 

FÚZE

Datum konání:
07.08.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Mr. Ultrafino & Chochacz (bukanyr.cz crew), Pitrboy
Live:
EXT (www.3x-t.rastaman.cz)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sobotní Fúze U Bukanýra
Sever se nezapsal do hudebního světa pouze nesmrtelným songem o krutém větru. Naopak, na co bychom dnes tancovali nebýt anglické „Northern Soul“ mánie nebo dvou městeček na severu Spojených států jménem Chicago a Detroit. (Severoevropská ABBA se nepočítá, za tu se Švédi už několikrát omluvili).
 
Náš váš oblíbený večírek FÚZE se doposavad dramaturgicky soustředil takřka výhradně na jižní části naší planety. S tímto monumentálním dluhem na svědomí se Chochácz s Mr. Ultrafinem rozhodli ukončit diskriminaci svrchních zeměpisných šířek a na srpnové vydání si pozvali zástupce z nejzazšího severu naší země. Opavský funkatýr dj Pitrboy si své rezidenční párty odehrává v legendárním opavském klubu Mrkev a na jeho gramofonech se tam točí leccos od starých českých sedmipalců až po nejprogresivnější pecky, na kterých tak tak stačily vychladnout drážky. Na svůj FÚZNÍ set si ale do batohu prý naskládá hlavně breakfunkové záležitosti, které dozajista proloží šťavnatou oblohou starých trhačů parketů.

Kromě Pitrboye se samozřejmě dočkáte i pravidelné hudební nálože od Chochácze a Mr. Ultrafina a navíc si před vypuknutím FÚZOVÁNÍ můžete od 20:00 hod. trsnout na horní palubě na reggae partičku Ext Band. Live a zadara. Go North!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016