PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
26.08.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Sanny (sever sounds), Milacheck
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Prázdniny nám utekly jako voda a zrovna té nebylo kolem nás v uplynulých dnech málo... Napáchala obrovské škody, způsobila bohužel i lidské tragédie a v neposlední řadě také náš oblíbený Bukanýr jejímu tlaku musel odolávat, aby se zcela neplánovaně vydal na projížďku do garáže. Už zase. A i tentokrát to dobře dopadlo a silná lana pod Štefánikovým mostem mu opět dávají jen minimální volnost pro houpání na vltavských vlnách. Přijďte ve čtvrtek na velkou vizitu, přijďte se na párty Unplugged zhoupnout v kolenou - stejně jako to za mixážním pultem udělají Face, Sanny a Milacheck, aby vám zahráli úplně jinak! 
 
Jasně – Pražákům, těm je tu hej, ale strávit léto v matičce stověžaté, to není zrovna idylická dovolená, viďte? Naštěstí existuje pár příjemných oáz, v nichž na ruch velkoměsta úplně zapomenete a Bukanýr, jedna z nich, bude shodou okolností o den později slavit už dvanácté narozeniny. Už dvanáct let je oázou klidu, pohody a dobré nálady a z jeho paluby se stále tak špatně odchází. Někdy musíte i po čtyřech... Krátce po osmé sem pěkně po dvou a s pořádným nákladem asfaltu na zádech dorazí DJ Face, aby tu sympatickou bárku otevřel. Skotačivé nu disco bude jistě ten pravý letní otvírák, u něhož se zaručeně nezpotíte a uvidíte, že sama pusa se vám roztáhne do šířky. Deep house tentokrát půjde stranou a ne jinak tomu bude u jeho následovníka. Také Sanny tenhle styl tolik miluje, ovšem ze severu je to pěkný kus cesty a ke stylovému rozlámání z ní bude patřit i výběr muziky. Také liquid funk tolik voní létem a pohodou a také liquid funk se všemi těmi vokály a snivými aranžemi sem bude skvěle pasovat! Po dlouhé cestě z Bahrajnu by byl zaručeně nejrozlámanější třetí z hráčů... Milacheck už se však za dva měsíce u nás stačil slušně aklimatizovat a svou romantickou duši zapomněl v letadle. Breakbeat a house - to budou dva základní kameny pro jeho barvitý příběh a on se tu krátce po půlnoci pokusí vytesat set, z něhož budou oči přecházet a uši zaléhat. Nechte se také vtáhnout do hry!



I tentokrát na palubě potkáte pisálky a fotografy serveru Techno.cz, který se každý den stará o to, abyste měli z oblasti taneční muziky co číst, co poslouchat i na co koukat. Svěřte se jim, jaké bylo letos to vaše festivalové léto, jak jste si užili tu bohatou zahraniční nabídku i o poznání chudší domácí a co z letních radovánek se dá v těch nejbližších dnech urvat. Co přesně na tomto webu postrádáte i bez čeho byste se klidně rádi obešli? My se kritiky nebojíme a k naší další práci ji potřebujeme, tak směle do toho - přijďte také na kus řeči!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. září 2010 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Elektrabel a Biscuit (Nightphunk Recordings).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016