PARTYINFO

 

MECCAMIX ON TOUR

Datum konání:
06.08.2010 - pátek
Místo konání:
Seč - Winter Music Club
DJs:
Fcuk, Accura, Martin Frank
 
 
Meccamix Summer Tour míří na přehradu Seč!
Ve spolupráci se značkou New Yorker a portálem Techno.cz zamíří Meccamix Tour toto žhavé léto do více než 20 českých, slovenských a polských klubů. Čeká na vás typický Meccamix sound, ale take nejnovější hudební trendy v podání Meccamix rezidentů, celá řada živých hudebníků, ale take zahraniční DJs. To vše je Meccamix!
 


Meccamix představuje to nejlepší z klubové noci Meccamix, která se koná každý měsíc v klubu Mecca za účasti těch největších mezinárodních hvězd. Meccamix je nejstarší a zároveň dlouhodobě nejpopulárnější nocí tohoto vyhlášeného pražského klubu. V Mecce hráli již zahraniční DJové jako Tiesto, Armand van Helden, Bob Sinclar, David Morales, Deep Dish, Markus Schulz, Jaydee, Joost van Bellen, Junior Sanchez, Lisa Loud, Little Louie Vega, Martin Solveig, Milk & Sugar, Pete Heller, Roger Sanchez, Judges Jules, Darren Emerson, Felix da Housecat a stovky dalších.



MARTIN FRANK

Promotér, rezidentní DJ klubu Duplex a Meccamix party se za svoji relativně krátkou dj kariéru prosadil ve všech známých klubech v ČR i mimo ní.V jeho kalendáři můžete nalézt pravidelné datumy v největších prestižních českých klubech jakými jsou např. Duplex, Mecca, Fléda, Boby centrum, Radost FX a nebo vystoupení na největších českých festivalech Hradhouse, Summer of Love, Mácháč apod..Jeho charakteristický sound můžeme chápat někde na pomezí electra až minimalu. Věří, že electro je stejně jako techno styl velice rozmanitý, který si zaslouží experimenty a ne pouze pouštění. Ne náhodou si ho proto časopis Xmag zvolil za jednoho z talentů loňského roku.

DJ FCUK

Je zářnou hvězdou na českém hudebním nebi. Jeho ojedinělý styl, který zahraniční média označují poněkud nesrozumitelným názvem “jump-up rock electro”, představuje něco, co si rozhodně nesmíte nechat ujít. Kombinaci house music, proloženou junglovými, punkovými, breakbeatovými či drum´n´bassovými samply občas proloží i operní árií či jakýmkoli zvukem, který je tu od toho, aby vás zvedl ze židle. Těšte se na divoký mejdan a neobvyklý hudební zážitek až do rána!

ACCURA - REZIDENTNÍ VOCALISTKA MECCAMIX TOUR:

Accura je nová rezidentní zpěvačka Meccamix Tour. Accura je nezastavitelná dračice a showmanka, ve které se její taneční temperament a fakt, že je profesionální tanečnicí, jen těžko zapře. Její dráždivá vystoupení a odvážné choreografie dávají naplno vyniknout jejímu nezaměnitelnému sex appealu. Její singly pravideně bodují v hitparadách českých radií jako je Evropa 2 a skladba „Get to Know“ se dokonce objevila na světově proslulém rádiu rádiu MINISTRY OF SOUND! Accura na Meccamixu představí živě skladby jako „Tocame 2008“, „Chris Lake Changes“ anebo „Hesitate“.

Kromě vokalistky, DJs a dekorací nabídne Meccamix Tour také celou řadu dárků. Každý dostane volnou vstupenku Meccamix Carneval do klubu Mecca v hodnotě 290,-Kč, časopis Mecca Magazine a pro prvních 100 navrch ještě CD.

To vše je Meccamix!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016