PARTYINFO

 

KRKONOŠSKÉ PIVNÍ SLAVNOSTI

Datum konání:
07.08.2010 - sobota
Místo konání:
Vrchlabí - náměstí Vrchlabí
DJs:
Estatic, Shaffa 54, Evil, Roof, Ice, Okan, Petronn
Live:
Cartonnage, The Roads, Kava Kava, Cémuršámur, George & Beatovens – Karel Kahoveca Viktor Sodoma, Michal Hrůza a Kapela Hrůzy, Yo Yo Band, The Peripeties, Žold, The Shackles, Berušky, Effect, Standa Mrázek a Přátelé z hor…, Evergreen Dixieland Band
Info:
http://www.krkonosskepivnislavnosti.cz
info@pproduction.cz
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Alternativní scéna na Krkonošských pivních slavnostech!
I letos nabídne 13. ročník Krkonošských pivních slavností ve Vrchlabí, který se uskuteční v sobotu 7.8., široké hudební spektrum pro všechny. Na hlavním podiu vystoupí Yoyo Band, Michal Hrůza nebo Karel Kahovec. Druhá scéna se ponese v duchu alternativní muziky; zahraje britská Kava Kava nebo stále oblíbenější Cartonnage!
 
Druhé pódium bylo v loňském roce představeno úplně poprvé a pro velký úspěch bude součástí oslav piva ve Vrchlabí také letos. Scéna "Za Konírnou" má za cíl osvěžit program pestrou nabídkou různých hudebních stylů jak živé, tak elektronické muziky. V loňském roce poutala největší pozornost česko-jemenská formace Al Yaman, v čele s charismatickou zpěvačkou Ashwaq, příchozí potěšila dnes již neexistující fenomenální trojice -123 min, dále Fast Food Orchestra či Sunset BLVD.



BRITSKÁ KAVA KAVA, OBLÍBENÁ CARTONNAGE A VRCHLABŠTÍ CÉMUR ŠÁMUR

Největším letošním úlovkem pro 13. ročník pivních slavností ve Vrchlabí je určitě uznávaná britská „space-funková" formace KAVA KAVA, která vystoupí jako headliner podia. Tihle pánové procestovali se svou muzikou kromě Evropy také Ameriku a Čínu, zahráli si na největších světových festivalech a jejich skladby se staly součástí několika filmů.

Hudební fanoušci se mohou těšit také na český electro-popový projekt CARTONNAGE v čele se zpěvačkou Vandou Choco a producentem Arminem Effenbergerem. Cartonnage slaví úspěchy na domácí scéně i v zahraničí, ke spolupráci si je vybral dokonce i známý Moby.

Svou indie-rock´n´rollovou show předvede kapela THE ROADS, kterou mohli hudební gurmáni zaregistrovat i v televizních hitparádách. Opravdový šrumec na pódiu pak ukáže vrchlabákům dobře známý Cémuršámur, představí se také pražští Pankix s elektrickými houslemi a zpěvačkou s balkánskými kořeny.

Po loňském úspěchu zde opět bude mít své místo také elektronická taneční hudba. Desky roztočí DJs z bookingu Sunlab a Submission Square, kteří vystoupí na podiu "Za Konírnou" vždy v hodinových setech a přítomné rozvlní ve stylech drum´n´bass, breakbeat a house. Součástí akce bude samozřejmě široký výběr druhů piva, bohaté občerstvení a také tradiční vrchlabská pouť.

Více informací najdete na stránkách www.krkonosskepivnislavnosti.cz.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videoreport z krkonošských pivních slavností od Sickboye!
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016