PARTYINFO

 

TRANSMISSION 2010 - FUTURE CITIES

flyer
Datum konání:
06.11.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Sander van Doorn, Markus Schulz, Andy Moor, Simon Patterson, W&W, Boom Jinx, Jaytech, Vision Impossible
Info:
http://www.transmission.cz
Popis:
vstup 790/1090/1390 czk, gold 4600 czk
Line-up:
20:00 - Boom JInx
21:00 - Jaytech
22:00 - Andy Moor
23:30 - Markus Schulz
01:15 - Sander van Doorn
03:00 - Simon Patterson
04:30 - W & W
06:00 - End
 
10 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Transmission - poslední praktické informace

Již za několik desítek hodin odstartuje dlouho očekávaná taneční událost letošního podzimu - Transmission – Future Cities. V sobotu 6. istopadu se tak stanete součástí spektakulární výpravné show, která vás tento rok vezme na dalekou cestu do měst budoucnosti.Čeká vás jedna z největších technických produkcí, jaké jste dosud mohli v České Republice vidět.

 

Tradičně vám přinášíme praktické informace k této velkolepé show, na které se představí světové DJské hvězdy jako Markus Schulz, Sander van Doorn, Andy Moor, Simon Patterson, Boom Jinx, W & W a Jaytech. Mimo skvělých hudebních zážitků na vás čeká ohromující výprava a audovizální show plná speciálních efektů, kterou v tématu Future Cities připravili holandští Vision Impossible.

LINE-UP

20:00 - Boom JInx
21:00 - Jaytech
22:00 - Andy Moor
23:30 - Markus Schulz
01:15 - Sander van Doorn
03:00 - Simon Patterson
04:30 - W & W
06:00 - End

VSTUPENKY A VSTUP DO ARENY

Na místě budou v prodeji jak základní vstupenky za 1390 Kč, tak i vstupenky GOLDEN VIP do klubového patra za 4.600 Kč, a to po celou dobu trvání akce.

O2 arena se pro návštěvníky otevře ve 20.00 hodin. Při vstupu do O2 areny použijte severní stranu (od metra Českomoravská). Pozorně si přečtěte další pokyny uvedené na vstupence.

Majitelé standardních vstupenek (Sektor plocha) se mohou volně pohybovat v prvním patře, na tribunách a taneční ploše.

Pro majitele All Inclusive VIP vstupenek a Exclusive VIP tables je vyhrazen vstup č. 4 Po odbavení turniketem obdržíte na základě předložení vstupenky v informačním stánku v severním foyer O2 areny identifikační pásku, která vás opravňuje ke vstupu na VIP terasu.

Pro majitele GOLDEN (tzv. Klubových) vstupenek je vyhrazen vstup č. 10 na severní straně. Po bezpečnostní kontrole a odbavení použije pro vstup do klubového patra eskalátory v severním foyer. Pro opětovný vstup či opuštění klubového patra je třeba pokaždé použít turnikety u eskalátorů, proto mějte vstupenku vždy při sobě.

Majitelé vstupenek do klubového patra, s výjimkou vstupenek Golden , nemají automaticky přístup na plochu. K tomu je potřeba druhá standardní vstupenka.

ŠATNA

Velkokapacitní šatna za 30 kč bude vybudována ve 4. patře arény, kam se dostanete dvěma eskalátory vedoucími ze vstupního severního foyer. Po odložení věcí v šatně se zpět do foyer dostanete po únikových schodištích. Sledujte pozorně navigační cedule a plánek v brožuře, kterou obdržíte u vstupu.

TOALETY

O2 arena nabízí dostatek toalet, které jsou k dispozici zdarma. Pro hosty All Inclusive VIP a Exclusive VIP Table budou vyhrazeny talety na hlavní chodbě na západní straně.

PLATBY V O2ARENĚ

Platby za občerstvení budou přijímány v hotovosti. V severním foyer areny se nachází bankomat.

PARKOVÁNÍ

Pro parkování využijte parkovací dům v bezprostřední blízkosti areny, a sledujte pokyny bezpečnostní služby. Veškeré informace ohledně možnosti parkování v blízkosti O2 areny naleznete na tomto odkazu.

TAXI

Vozy taxislužby budou k dispozici během celé noci v blízkosti hlavního severního vchodu v ulici Ocelářská.

FOTO & VIDEO

Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na Transmission, je možné si sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) a videokamery mohou používat pouze lidé, kteří obdrželi speciální akreditaci.

KOUŘENÍ

Kouření je povoleno pouze ve vyhrazených prostorách.

MINIMÁLNÍ VĚK

Minimální věk pro vstup na Transmission je 18 let

Oficiální afterparty proběhne tradičně v klubu Studio 54 v Hybernské ulici.

Další praktické informace naleznete na stránkách www.transmission.cz, www.sazkaticket.cz, a www.o2arena.cz

 
Transmission poprvé v přímém přenosu na Evropě 2 Sander van Door: "Pracuji intenzivně na novém albu!" Transmission – Future Cities odhaluje časový line-up! Markus Schulz: "Kompilace pro Prahu by byla spojením tracků pro masy s písněmi se silnou líbivou melodií..." Transmission - speciální stream a soutěže na radiu Evropa 2 Transmission – kompletní informace k partybusu ze Slovenska Soutěž o Miss Ttansmission právě odstartovala! Transmission - Future Cities představuje Vision Impossible Transmission – nejvýhodnější vstupenky do čtvrtka Transmission odhaluje novou webovku! Simon Patterson – rozhovor k jeho prvnímu vystoupení na Transmission Oblíbený Sander van Doorn se vrací na Transmission – Future Cities Slavný DJ a producent Boom Jinx poprvé na Transmission – Future Cities! Sedmé vydání Transmission přináší sedm DJských hvězd! Transmission 2010 – Future Cities
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016