PARTYINFO

 

SKYLINE

Datum konání:
04.11.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Skyline
Popis:
vstup 180/200 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Skyline pod producentskou taktovkou Dušana Neuwertha dokončují své první album s Markou Rybin
 
 
Nejpopulárnější domácí taneční kapela Skyline zveřejnila první informace o novém, v pořadí již pátém řadovém albu, na kterém pracují od roku 2008.

Album, pro které kapela zvolila název dle pilotní epizody seriálu Profesionálové, PRIVATE MADNESS, PUBLIC DANGER, vychází u labelu SubPub Records v říjnu 2010. Skyline se na své fanoušky chystají s novým a hodně překvapivým soundem (produkce se ujal ostřílený Dušan Neuwerth – Tata Boj...s, Vypsaná fixa, The Prostitutes...) a s výraznou posilou v podobě energické zpěvačky Marky Rybin (ex- Gaia Mesiah).

Skyline také připravili pro nedočkavé fanoušky možnost získat speciální limitovanou verzi alba s předstihem (více na www.skylineweb.cz), aby si novinkové songy stihli naposlouchat do velkého podzimního turné a křtu, který proběhne 4. 11. v pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky na křest za 200,- Kč včetně poplatku je možno od 26. července zakoupit v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, na pokladně v Lucerna Music Baru pak je možné lístky pořídit za 180,- Kč.
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016