PARTYINFO

 

CREATIVE VS CUBISM

Datum konání:
28.08.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Nimrod, Roman Rai, Subgate, NKyp, Cubic
Line-up:
22:00-23:30 Nkyp
23:30-01:00 Roman Rai
01:00-02:30 Nimrod (Costa Rica)
02:30-04:00 Subgate
04:00-??:?? Cubic
 
 
Poslední informace k sobotní akci Creative vs Cubism!
Party Creative vs Cubism s kostarickým DJem Nimrodem odstartuje novou rezidentní noc Cubism!
Poslední srpnovou sobotu 28.8. proběhne v pražském klubu Chapeau rouge ojedinělý event Creative vs Cubism, který bude opravdovou lahůdkou nejen pro fanjšmekry a na kterém se spojí dvě rezidentní noci, z nichž tou první je prestižní party Creative, která sklízí pozitivní ohlasy u domácích partypeople. Tou druhou je zbrusu nová rezidentní noc Cubism, která tímto večírkem začne psát svou historii. 
 
Není pochyb o tom, že party Creative vs Cubism bude opravdovou lahůdkou pro všechny party people na závěr letošních prázdnin v naší metropoli. Headlinerem tohoto eventu  je kostarický dj Nimrod, mimo kterého se představí stálice domácí elektronické scény a skvělý producent Roman Rai, rezidenti eventu Creative - Subgate & Nkyp a dj Cubic, jež je rezidentem nového večírku v tomto klubu, kterým je Cubism.



Party Cubism již v pražském klubu Chapeau rouge několikrát proběhla v rámci nedělních parties klubu. Tento event se stylově pohybuje na pomezí techhousu, minimalu a electro houseu a hostil přední domácí dj's, kteří vždy přispěli parádní atmosféře a akcí Creative vs Cubism se zařadí mezi pravidelné rezidentní večery klubu Chapeau rouge, které rozhodně stojí za vaší pozornost.

Věřte, že první díl party Cubism, která se spojí s již zaběhlým eventem djů Subgatea & Nkypa - Creative, bude opravdu skvělým zážitkem, který si užijete na sto procent!

Více informací o tomto eventu naleznete na www.chapeaurouge.cz a facebooku.

těšíme se na Vás!
 
Přední kostarický dj a producent Nimrod se premiérově představí v ČR!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016