PARTYINFO

 

CREATIVE VS CUBISM

Datum konání:
28.08.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Nimrod, Roman Rai, Subgate, NKyp, Cubic
Line-up:
22:00-23:30 Nkyp
23:30-01:00 Roman Rai
01:00-02:30 Nimrod (Costa Rica)
02:30-04:00 Subgate
04:00-??:?? Cubic
 
 
Poslední informace k sobotní akci Creative vs Cubism!
Sobotní event Creative vs Cubism v Chapeau bude živě streamován kostarickou televizí Urbanettv.com! Představujeme vám headlinera – kostarického dje Nimroda a přinášíme soutěž o 2 x 500,- Kč konzumaci na baru!
 
Již tuto sobotu 28.8. proběhne v pražském klubu Chapeau rouge opravdu parádní večírek Creative vs Cubism, na kterém vystoupí špička kostarické elektronické scény – dj Nimrod, který zde vystoupí v rámci své evropské tour. Celá party bude živě streamována kostarickou internetovou televizí Urbanettv. Pokud Vás zajímá, kdo je tento středoamerický vystupující a pokud si chcete zasoutěžit o dvě konzumace na baru v hodnotě 500,-Kč, pak čtěte dále!



Poslední srpnovou sobotu proběhne v pražském klubu Chapeau rouge opravdu vytříbený večírek, na který se jen tak nezapomíná. V jednu noc se spojí dva eventy tohoto klubu Creative a Cubism a společně Vám představí předního kostarického dje a producenta – Nimroda, kterého bude supportovat stálice domácí scény Roman Rai a rezidenti těchto eventů – Subgate, Nkyp a Cubic.

Je jasné, že o kvalitní hudbu nebude nouze a že si tento mejdan s velkým M užijete na 100%. Troufáme si ale tvrdit, že pro mnohé z Vás je dj Nimrod velkou neznámou a proto Vám ho ve stručnosti představujeme!

dj Nimrod
Tento  přední dj a producent latinské a Střední Ameriky se na elektronické scéně pohybuje profesionálně již od roku 1996. Za tu dobu se stal pionýrem taneční hudby na daleké Kostarice ale i v okolních zemích. Během své dlouholeté kariéry vystoupil po boku djských superstars jako je Erick Morillo, Marco Carola, dj Disciple, Who da Funk nebo Dave Seamon na parties po celé Střední Americe, v Itálii, Španělsku, Holandsku nebo dokonce ve Finsku. Jeho sound se pohybuje na pomezí techhousu, electrohousu a deephousu, tudíž vhodně zapadne do konceptu této party.

Detailní informace včetně jeho setů ke stažení naleznete na: www.djnimrod.com

Živý stream kostarické televize Urbanettv
Pokud se z jakýchkoli důvodů nebudete moci tohoto vytříbeného večírku zúčastnit, můžete si naladit online streaming z tepla vašich domovů. Přímý přenos z eventu Creative vs Cubism totiž bude vysílat kostarická internetová televiza Urbanettv, kterou si můžete naladit na webu.

Soutěž o 2x 500,- Kč konzumaci na baru na akci Creative vs Cubism. Pokud si chcete zpříjemnit mejdan dvěmi poukázkami na baru, zúčastněte se naší soutěže. První dva nejrychlejší vyhrávají!

Více info na www.chapeaurouge.cz a facebooku.
 
Party Creative vs Cubism s kostarickým DJem Nimrodem odstartuje novou rezidentní noc Cubism! Přední kostarický dj a producent Nimrod se premiérově představí v ČR!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016