PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
21.08.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Bo.Dan, Buttons (pl) & Goldstar
Popis:
vstup zdarma
 
 
Video z letošní Sheexy Boat a pozvánka na další Sheexy House
Tak jako každý rok, I letos se všichni těšili na mejdan Sheexy Boat, který vyrážel brázdit Vltavu již počtvrté. Vyprodání všech vstupenek týden před akcí slibovalo opět super akci, což se nakonec naplnilo. Skvělí lidé, výborná atmosféra a štěstí na počasí udělali z Sheexy Boat opět nezapomenutelný zážitek. Nyní je na čase se vrátit zpět do rodného Chapeu Rouge, kde budou vládnout djs Tazz&Bo.Dan….
 
Vyjímečně v sobotu 21.8.2010 se v Dance klubu Chapeau Rouge rozezní progresivní zvuk djs Tazz&Bo.Dan, tak jak ho znáte. Novinkou jsou také upravené prostory v Dance klubu, především rozšíření tanečního parketu a opět nové dekorace! Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybující se na pomezí progressive house, jak tu již bývá zvykem. A na závěr se mrkněte níže na slíbené video z letošního parníku Sheexy Boat, ať nasajete tu správnou Sheexy atmosféru :)



Takže přijďte si v sobotu odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Začínáme v 22:00 hodin a vstup je jako vždy zdarma.

Netřeba zapomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou! Kromě djs TAZZ&BO.DAN v Dance club floor bude na horním baru skotačit polský dj Buttons a domácí dj Goldstar v rymech funky a breakbeatu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016