PARTYINFO

 

C.L.A.S.H

Datum konání:
27.08.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
The Integrals (at) & The Fakes, Fatty, The Integrals, Deathmatch
Popis:
start 21:30, vstup zdarma
Line-up:
21.30 – 22.30
THE FAKES
myspace.com/fakesclash
22.30 – 23.30
TABLE
myspace.com/tableweb
23.30 – 01.00
THE FAKES
myspace.com/fakesclash
01.00 – 03.00
THE INTEGRALS (AT)
myspace.com/theintegrals
03.30 – 05.00
DEATHMATCH
 
 
Na další klubové noci Clash! vystoupí The Integrals, oblíbenci Busyho P a domácí objev Table
Pozvání k živému vystoupení na další klubovou noc Clash! v pátek 27. srpna v Chapeau Rouge přijali domácí Table, kteří nedávno představili poměrně strhující album We Are No Longer The Same. Rezidentní DJs The Fakes poté uvedou své šílené rakouské kolegy The Integrals, jeden z největších objevů současné trash a nu rave scény. 
 
Syrový elektronický zvuk Table doplňují ještě syrovější vokály jako od nějakého zlyričtělého ducha Iana Curtise – kdyby ovšem vyrůstal ve Východní Evropě. Intenzivní Table zahraje v Chapeau Rouge v rámci prostřední stage, tím pádem v nejtěsnějším možném kontaktu s diváky.

Dvojice extravagantních vlasáčů Hairy Jo a Filthy Greg si nebere servítky nejen na parketu, ale ani při skládání remixů. Nářezu se od nich už dočkali Dizzee Rascal, Laidback Luke, ale i Muse nebo NIN a během svých vystoupení je pravidelně hrají Steve Aoki nebo Busy P.  Chválu na ně pějí  v International DJ Magazine i Rolling Stone. The Integrals vyhráli před pár dny remixérskou soutěž hamburského labelu OMGITM Records! ke skladbě Azzido Da Bass - Music For Bagpipes.  V Chapeau Rouge si na noci CLASH! odbudou svou českou premiéru.

Clubová noc Clash! proběhne v pátek  27. srpna, otevřeno bude od 21.30 hodin a z důvodů technických úprav v klubu celý program začíná už ve 22.00. Vstup na Clash! je 100 korun.

Klubová noc Clash! probíhá každý čtvrtý pátek v měsíci v pražském klubu Chapeau Rouge, kde tvůrci využívají ojedinělé dispozice klubu ve dvou patrech. Na podzim jsou v rámci Clash! plánovány živé koncerty WWW a Vladimira 518, organizátoři by rádi uvítalí také MIDI LIDI, maďarskou kapelu HANGMÁS nebo francouzský projekt KAP BAMBINO.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016