PARTYINFO

 

UNIQUE

Datum konání:
06.08.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Brady & Few, Majki, LeVida
Popis:
vstup zdarma
 
 
Unique již tento pátek v Pekelným Baru
Party Unique se vrací a Pekelnej Bar je v pořadí již druhý klub, který má tu čest uvítat jedinečnou noc pod taktovkou DJského dua Brady & Few. Jako hosté se tentokrát představí dvojice mladých a nadějných djů z londýnské bookingové agentury Republic Artists. Mladý slovenský DJ Majki, kterého ovlivnil a učil britský techno démon Dan Davies a v exkluzivním setu pak vystoupí londýnská tech-house princezna, DJane LeVida.
 


Klasický UK underground house neumřel a na ostrovech se stále hraje. Ještě více překvapí, když za mixákem stojí a tvrdé beaty diktuje slečna. LeVida se na londýnské scéně pohybuje teprve rok, ale za tu dobu už si stihla zahrát ve spoustě londýnských klubů jako Lightbox, The Whitehouse, Area , Artesian Well a Inigo ve kterém má svou rezidentní noc i James Zabiela. Hrála po boku Sonny Fodera ,Lance Blaise, Little Leigh, Sleazy G a mnoho dalších. V červnu 2010 LeVida stála za mixážním pultem V Clubu Eden na Ibize a v baru Itaca na oficiálni warm up party pro Dirty Vegas, Audiofly, Karotte a Xpress2.

více info ::
www.myspace.com/djlevida

DJ Brady se na taneční scéně pohybuje již od roku 1998 a za tu dobu si stihl zahrát ve všech předních českých klubech a v nejednom zahraničním. Měl možnost vystupovat s kompletní českou špičkou i spoustou zahraničních jmen jako jsou Paul Van Dyk, DJ Chus, Colin Dale, Corvin Dalek, Eddie Richards, Nils Hess, Justin Robertson, Seb Fontaine, Budai & Vic, Asad Rizvi, Tim Davies, Phil Keiran, Corvin Dalek, Chris Pasce, Harold Heath, Rob Pearson a další.

Velký zlom v jeho kariéře přichází na sklonku roku 2001, kdy Brady vstupuje do booingu clubber.sound a zakládá známý projekt Stereophonic Experience, který za svojí existenci hrál například na festivalech Creamfields, Svojšice, Go Planet Roxy, v T-Mobile Aréně a mnoha a mnoha dalších. V současné době je jeho další aktivitou, kromě hraní, provozování internetového potrálu www.TECHHOUSE.cz a pořádání parties pod hlavičkou tohoto serveru na pražském houseboatu Bukanýr.

více info ::
www.djbrady.cz

DJ Fanda Linhart aka Few začal s djingem v roce 2003 ale už v roce 2005 z české taneční scény zmizel a odjel do Londýna. Po několika měsících bez muziky se potkal s partičkou brazilských DJs ze Sao Paola a začíná opět hrát na privat parties po Londýně i mimo něj. Dalším důležitým momentem byla spolupráce s agenturou Republic Artists. Zahrál si se spoustou známých i méně známých Djs a producentů z celého světa ve spoustě známých i méně známých klubech jako Area, Scala, Hidden, Factory, Mass a mnoha dalších. Mezitím se sem tam přijel ukázat do klubů jako Roxy a U Bukanýra, aby představil londýnský sound.

více info ::
www.myspace.com/djfunda
www.bypass-party.cz

Takže v pátek 6.8. rozhodně nezůstávejte doma, ale vyražte do Pekelnýho baru poslechnout si to nejlepší, co se aktuálně hraje v Londýnských klubech. Vstupné jako obvykle ZDARMA !!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016