PARTYINFO

 

MECCAMIX TOUR

Datum konání:
20.08.2010 - pátek
Místo konání:
Břeclav - Bellugga DC
DJs:
Miss Duckin, Fcuk, Radex, Uri, Vekka
 
 
Meccamix míří s techno.cz v pátek do Belluggy Břeclav a v sobotu do Gimletu Pardubice!
Meccamix míří v pátek 20.8. do klubu Bellugga v Břeclavi!
Ve spolupráci se značkou New Yorker a portálem Techno.cz zamíří Meccamix Tour toto žhavé léto do více než 20 českých, slovenských a polských klubů. Čeká na vás typický Meccamix sound, ale take nejnovější hudební trendy v podání Meccamix rezidentů, celá řada živých hudebníků, ale take zahraniční DJs. V Mecce se všichni potkáme po prázdninách na obrovském Meccamix Carnevalu 10.9.! To vše je Meccamix! Bellugga Břeclav
 


DJka Miss Duckin


Tato francouzská producentka, remixérka, zpěvačka a DJka se stala exkluzivní rezidentní DJkou Meccamix Tour poté, co svým setem několikrát doslova rozšlehala návštěvníky Meccamixu v pražské Mecce, ale i v Břeclavi, Ostravě a Brně. Má za sebou remixy pro velikány elektronické hudby jako jsou Laurent Garnier, Nine Inche Nails či Laibach a se svou „electro-rockovou“ kapelou WÄKS brázdí Evropu. S francouzským šarmem vám Miss Duckin´ představí to nejlepší ze současné (nejen francouzské) electro-house music!  

DJ FCUK

Je zářnou hvězdou na českém hudebním nebi. Jeho ojedinělý styl, který zahraniční média označují poněkud nesrozumitelným názvem “jump-up rock electro”, představuje něco, co si rozhodně nesmíte nechat ujít. Kombinaci house music, proloženou junglovými, punkovými, breakbeatovými či drum´n´bassovými  samply občas proloží i operní árií či jakýmkoli zvukem, který je tu od toho, aby vás zvedl ze židle. Těšte se na divoký mejdan a neobvyklý hudební zážitek až do rána!

DJ RADEX

Za klub Bellugga se představí resident DJ Radex.

Meccamix představuje to nejlepší z klubové noci Meccamix, která se koná každý měsíc v klubu Mecca za účasti těch největších mezinárodních hvězd. Meccamix je nejstarší a zároveň dlouhodobě nejpopulárnější nocí tohoto vyhlášeného pražského klubu. V Mecce hráli již zahraniční DJové jako Tiesto, Armand van Helden, Bob Sinclar, David Morales, Deep Dish, Markus Schulz, Jaydee, Joost van Bellen, Junior Sanchez, Lisa Loud, Little Louie Vega, Martin Solveig, Milk & Sugar, Pete Heller, Roger Sanchez, Judges Jules, Darren Emerson, Felix da Housecat a stovky dalších.

Kromě prvotřídních umělců a dekorací nabídne Meccamix Tour také volnou vstupenku na Meccamix Carneval do klubu Mecca v hodnotě 290,-Kč!

To vše je Meccamix!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016