PARTYINFO

 

DUTTY WEEKEND VS. LIVIN PROOF

Datum konání:
13.08.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Central Station
DJs:
Khalila, Tuco, Quime
Popis:
vstup zdarma
 
 
Dutty Weekend @ Central Station
Pro toto letní pokračování ságy Dutty Weekends jsme se rozhodli spojit se s jednou z nejlepších londýnských klubových nocí a to Livin Proof, která ti nabídne řádnou retro party s jistým rozdílem. Livin Proof byla posledních pár let jasnou volbou kam v Londýně zajít na 90's HIP HOP a New Jack Swing. Rozhodli jsme se to zkombinovat s naší chutí Old skool house, garage a ghetto. Za gramofony se vedle DJ Khalila objeví též známí Dutty Weekend residenti Tuco & Quime.
 
Khalil za svých nejúspěšnějších 10 let hraní a promotingu v okolí Londýna zahrál v těch nejprestižnějších klub jako je Fabric, Turnmills, The End, Cargo, The Westbury, The coronet, 333, Kabaret, Scala, Work It, Shepherds Bush empire, Koko, a Ministry of Sound. Stejně tak jako jste ho mohli slyšet za gramofony samotného, mohli jste ho postřehnout jako tour Dje Dudleyho Perkinse. Přestože má kořeny hluboko v londýnské Hip Hop scéně, Khalil je všestraný DJ a dokázal výborně zahrát po boku mnohých hvězd jako jsou Justice, Stanton Warriors, Atmosphere, Kissy Sell Out, Herve, DJ Vadim and Simian Mobile Disco!

Pokud ti ani tohle není dost, máme v záloze připraveného speciálního hosta TBC a jsou to Tucovi narozeniny, tak co mu přijít popřát a pořádně ho opít?!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016