PARTYINFO

 

MÁCHÁČ 2010 AFTERPARTY

Datum konání:
21.08.2010 - sobota
Místo konání:
Doksy - Bílý Kámen
DJs:
Pete Walk, Paco, Migell, Pietros, Yan Dark, Béda a Veekay
Popis:
start 06:00
 
 
Studio 54 vás zve na oficiální afterparty po festivalu Mácháč s předními rezidenty tohoto vyhlášeného domácího afterklubu!
Jubilejní desáté výročí festivalu Mácháč se nekompromisně blíží! Již tento pátek proběhne na 4 pódiích jeden z nejočekávanějších festivalů letošního léta, na kterém nebude chybět ani stage Studia 54, kde se představí rezidenti tohoto renomovaného afterklubu. Již v 6 hodin ráno odstartuje v prostorách diskotéky Bílý Kámen oficiální afterparty, kterou bude mít přední domácí afterklub ve své režii a na které vystoupí dj's Pete Walk, Paco, Migell, Pietros, Yan Dark, Béda a Veekay! Již teď si můžete být jisti skvělou atmosférou, kterou si užijete na sto procent!
 
Již tento pátek bude cílem několika tisíc clubberů česká Ibiza - Máchovo jezero, kde propukne desátý ročník jednoho z nejprestižnějších domácích festivalů, kterým Mácháč bezesporu je. Jedním ze 4 pódií bude i housový stan Studia 54, na kterém budou prezentovat charakteristický zvuk tohoto pražského afterklubu dj's Enrico, Tommy Rogers, Ronny, Subgate, Smoke, Richie a mistr Loutka, který se zde představí ve speciálním ranním setu.



Ve své režii bude mít tradičně tento známý domácí afterklub i oficiální afterparty, takže pokud patříte mezi ty partypeople, kteří si budou chtít prodloužit tento večer o afterparty, která již několikátým rokem oplývá jedinečnou atmosférou, budete mít tu možnost na tradičním místě - Bílém Kameni, kde proběhne 21. 8. od 06:00 oficiální afterparty s djs Studia 54.

Na afterparty se představí přední rezidenti Studia 54 v čele s matadorem pražské houseové scény Petem Walkem, Yanem Darkem, zástupci severočeské scény Pietrosem a Bédou, které budou supportovat Veekay, Migell a P@co. Afterparty, na kterou se jen tak nezapomíná, odstartuje v ranních hodinách a plánovaný konec bude v pozdních odpoledních hodinách.

Bílý Kámen je situován nedaleko místa konání samotného festivalu, tudíž není problém se na afterparty dopravit pěšky přímo od festivalového areálu. V prostorách areálu se budou přímo v době konání festivalu pohybovat i hostesky Studia 54 s informačními letáky, které vám poskytnou veškeré potřebné informace o oficiální afterparty Studia 54.

Více informací naleznete na www.studio54.cz

Těšíme se na vaší návštěvu a přejeme vám, aby jste si tento víkend užili jak se patří!
 

Reporty

 
Studio 54 děkuje za strhující atmosféru na oficiální afterparty po Mácháči a zve vás v září do Meccy!
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016