PARTYINFO

 

MIAMI AFTERPARTY

Datum konání:
23.10.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Tommy Rogers, Béda, Eagle
 
 
Studio 54 láká na oficiální Miami afterparty + video z dubnového vydání této akce!
Pražské Studio 54 zve clubbery na sobotní oficiální afterparty po akci Miami, která proběhne v prostorách klubu Sasazu a mimo Johna Cultera a Loutky na ní vystoupí i rezidenti Studia 54 - Enrico a Eagle. Oficiální after ve Studiu bude tentokrát pod taktovkou Enrica, Tommyho Rogerse, severočeského Bédy a L'sady. Mimo kompletních informací vám přínášíme i video z dubnového dílu akce Miami, která praskala do slova ve švech!
 
Již tento pátek proběhne v prostorách pražského klubu Sasazu jedinečná Miami party, která se těší velké oblibě mezi domácími clubbery a lidmi ze showbussinesu. Skvělá atmosféra včetně nejrůznějších vychytávek a skvělého soundu v podání Johna Cultera, Loutky a rezidentů Studia 54 - Enrica a Eagla, Vás určitě nadchne. I po skončení tohoto eventu můžete pokračovat ve vaší rozjeté jízdě na oficiální afterparty ve Studiu 54, kde se za mixážním pultem představí úspěšný Tommy Rogers, Enrico, severočeský matador Béda a newcommer L'sada.

Afterparty startuje tradičně již ve 4 hodiny, kdy Vás rozpálí dj Billy Bright, ale pokud dorazíte do prostor klubu o něco dříve, můžete si zpříjemnit čekání v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horních prostorách klubu.

Sestřih dubnového vydání party Miami v Sasazu:



Více informací na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016