PARTYINFO

 

BELIEVE

Datum konání:
24.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Kostel
DJs:
Roman Rai, Tazz, Biodan
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Believe party - hudební mše v Kostele!
V pátek 24.9.2010 startuje v novém klubu Kostel pravidelný večer Believe, jehož cílem je zaplnit hudební mezeru v domácích klubovkách. Za projektem stojí rezidentní dvojice djs Tazz & Biodan, kteří si na premiéru pozvali Romana Raie, jenž má na svém kontě už i oficiální podporu své tvorby od samotného mistra dj Sasha! Premiérová Believe párty je paradoxně tak trochu warm-upem na další pokračování se zahraničními hosty, kde se již v listopadu představí dvojice Spirit Catcher ve full live vystoupení!
 
Tazz & Biodan
Believe party nemá nic společného s náboženstvím. Believe byla z počátku jen myšlenka. Myšlenka na jednu nezapomenutelnou chvíli, na jedno originální místo, na jeden neopakovatelný audio-vizualní zážitek. Believe je víra, že se nám společně podaří to vše spojit do jednoho kompaktního celku a přinést do prostor klubu Kostel nový hudební koncept, který v českých klubech dlouho chyběl! Nová pravidelná noc Believe, která se jednou za dva měsíce rozezní v prostorech klubu Kostel, není konkurencí žádné jiné hudení klubové párty. Její smysl je vyplnit mezeru na poli hudeních akcí a přinést do nich další rozměr, ať již vizuální, tak hudební.



Očekávat můžete neotřelý elektronický klubový zvuk, který bude vždy kromě rezidentů představen i zajímavým zahraničním hostem světové úrovně. Believe není o žádné hudební škatulce, a tak vězte, že se můžete těšit na energickou party muziku, která se bude pohybovat mezi house - progressive - techhouse až k technu.



Za konceptem projektu stojí dvojka djs Tazz & Biodan, kteří mají za sebou přes 10 let působení na hudební scéně, spousty realizovaných projektů a hudebně se umí odlišit. O tom, že umí hudební projekt správně uchopit, svědčí například jejich společně rozjetá noc Sheexy House, která patří k těm nejúspěšnějším v Chapeau Rouge.

Protože další Believe párty budou hlavně o zahraničních top djs, na premiéru byl pozván přední český dj a producent Roman Rai. Jeho producentské umění již zná celý svět a jeho remixy se často objevují v TOP 10 žebříčcích světových djs. Co možná ale ještě nevíte, že Roman dostal oficiální podporu na jeden ze svých remixů přímo od mistra Sashi! Konkrétně se jedná o skladbu Ricky Ryan – Pitfall (Roman Rai rmx), která již brzy vyjde na značce Outside The Box Eelkeho Kleina. Vy si však již teď můžete vychutnat ukázku této skladby na odkazu zde.

O tom, že na Believe party můžete čekat opravdu zajímavé zahraniční djs a projekty, svědčí i první potvrzení hosté, kterými je dvojice Spirit Catcher, která se v Čechách objeví poprvé ve full live vystoupení již v listopadu!

U příležitosti vzniku této párty nahráli oba rezidentní djs nové promo mixy, ve kterých představují zvuk, který na Believe party budete slýchat. Mixy stahujte zde:
Dj Tazz – Believe
Dj Biodan – Believe

Premiérová Believe párty startuje v pátek 24.9.2010 v 22:00 a do 23:00 mají všichni vstup zdarma, poté je vstup za 100,-Kč. Pokud však budete členové skupiny BELIEVE PARTY na FaceBooku, máte vstup na premiérovou Believe party zdarma až do půlnoci! Členství ve skupině vám zároveň přinese možnosti zúčastnit se různých soutěží pouze na Facebooku, možné výhody na dalších Believe party a zároveň přísun těch nejaktuálnějších informací.

www.facebook.com/tazz.dj
www.facebook.com/djBiodan

Believe and taste it!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016