PARTYINFO

 

TIESTO AFTERPARTY

Datum konání:
20.09.2010 - pondělí
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Rudoff, Peet Walk, P-Jay
 
 
Studio 54 zve na jedinou oficiální afterparty po Tiëstovi!
Jedna z největších světových djských hvězd - Tiesto navštíví již tuto neděli Prahu a představí se v prostorách působivého klubu Sasazu! Je nám milou povinností Vám oznámit, že pražský afterklub Studio 54 jako jediný klub pořádá oficiální afterparty po tomto eventu, na které vystoupí Rudoff, Pete Walk a P-jay, jejichž sety Vám prodlouží tento jedinečný večer!
 


Je tomu skutečně tak! Již tuto neděli se v pražském Sasazu představí přední světový umělec na poli elektronické hudby, kterým je Tiesto! Jeho strhující sety jsou charakteristické pro všechna jeho vystoupení u nás a tak není divu, že se tento osobitý dj a producent opět představí domácímu publiku.
Ve spojení s tímto eventem Vás přední domácí afterklub Studio 54 zve na oficiální afterparty, která startuje již ve 4 hodiny a na které Vás budou bavit svými speciálními osobitými dj's Rudoff, který měl v minulosti tu čest s tímto umělcem vystoupit, člen producentského projektu Proud M - Pete Walk a zástupce Studio 54 crew, kterým je P-jay.

Očekávat můžete skvělou atmosféru, která je pro tento klub opravdu charakteristická a není tak třeba jí více popisovat!

Jak jsme již zmínili, afterparty startuje již ve 4 hodiny, ale pokud by jste přecijen dorazili do prostor klubu o nějakou tu chvíli dříve, můžete se příjemně naladit v naší non-stop kavárně s hernou, kde Vám naši barmani namíchají drink dle vašeho přání!

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016