PARTYINFO

 

STEAM RADOST FX

Datum konání:
22.10.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Richie, Pete Walk, Marty Fish, Revis
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk, holky do půlnoci zdarma
 
 
Steam Radost FX už tento pátek, last info
Čtvrtý pátek v měsíci je pomalu tu a s ním již pravidelně i mejdan Steam. Máme pro vás informace o vstupech, možnosti oslavit narozeniny, dopravě, i after party. Tak čtěte, čtěte, čtěte:-)
 
Vstupenky: V prodeji pouze na místě za 100,- Kč. Dívky mají vstup na akci do půlnoci zdarma. Fanoušci party na Facebooku mají po potvrzení účasti vstup po celou noc zdarma.

Oslavy narozenin: Novinkou posledních party Steam je možnost oslavy narozenin v rámci akce pro kohokoliv z návštěvníků. V rámci balíčku získáte vstup pro sebe a své přátele na akci zdarma, k tomu rezervaci stolu a slevu na baru dle dohody. Zároveň je možné zajistit slavnostní předání dárků okořeněné drobnou interiérovou pyrotechniku a k tomu fotodokumentaci celé vaší oslavy. Vaší fantazii se meze nekladou! Zájemci pište přes Facebook nebo po mailu na info@steamparty.cz.

Doprava: Doporučujeme tradičně pražskou MHD. Tramvají nebo metrem do stanice I. P. Pavlova pak pár kroků pěšky do ulice Bělehradská. Jedete-li autem pak nejjednodušší parkování navíc v noci zdarma je na přilehlém Tylově náměstí.

Mapa: Mapu kde najdete Radost FX najdete tady.

After Party: Oficiální Steam After Party proběhne tradičně v klubu Studio 54. Line Up pro toto ráno je Billy Bright, Enrico, Tommy Rogers, Béda a L'sada.

Představení konceptu parties Steam
Steam to je tradiční česká party se strhující atmosférou a tradicí již od roku 2002. Všichni vystupující djs na něm vždy hrají speciálně připravené sety složené z těch nejlepších house, energy house, tech-house a vocal-house hitů, takzvaný hudební styl Hit & House & Energy. Rezidentním djem akce je dj Pete Walk. K němu pak na akci vystoupí vždy další 2 - 3 djové. Mimo hudební produkce je akce významně zaměřená na přátelské atmosféře a skupina, kterou si okolo sebe za ta léta vytvořila, ji navštěvuje pravidelně a navíc se neustále rozrůstá. Vstup na akci není přitom nijak omezen.

První díl se konal již 2. 8. 2002 v tehdejším klubu Výletná na Letné a díky velkému zájmu pak akce objela všechny významné kluby v Praze, v mnohých z nich se konala pravidelně a mnohé svou existencí navíc přežila. Patřily mezi ně Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Duplex, Mecca, Defile, Pekelnej Bar, Backdoors nebo třeba House Boat Bukanýr. 10. 8. 2007 proběhl speciální díl STEAM (5. narozeniny & 25. díl) na kterém akce oslavila úspěšných 5 let a 25. pokračování. Luxusní hudební klub Občanská Plovárna v samém centru Prahy na Malé Straně, se tehdy proměnil v malé festivalové městečko a na dvou stagích (hlavní open air stage s výhledem na centrum Prahy, druhá v samotném klubu) tam vystoupilo 10 djs a dorazilo přes 1000 návštěvníků.

25. 7. 2008 se uskutečnil další letní narozeninový speciál (6. narozeniny) a to na Bílém Kameni na Máchově jezeře. Šlo o první party v tomto areálu, která se konala v obou tamních klubech Bílý Kámen a Blue bar.

V roce 2009 se akce konala v pravidelně v klubu Prdel v Praze. V létě roku 2009 dále proběhly hned dva letní speciály v areálu Bílý Kámen na Máchově jezeře v Doksech. 25. 7. 2009 tam akce oslavila již 7. narozeniny.

Od jara roku 2010 můžete akci nově navštěvovat pravidelně každý měsíc v prestižním pražském klubu Radost FX. Na léto 2010 se akce opět přestěhovala do vyhlášeného areálu Bílý Kámen v Doksech. Od září se pak opět vrací do svého nového domácího klubu Radost FX..

Thonyk
info@steamparty.cz

STEAM RADOST FX
Pátek 22. 10. 2010
Vstup 100,- Kč. Holky do půlnoci vstup zdarma.
Info: www.steamparty.cz a www.facebook.com/steamparty.cz
Otevření klubu a start hudební produkce 22:00, konec 06:00.
Oficiální Steam After Party Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz).
 
Mejdan Steam opět tento pátek v Radosti FX, máme pro vás důležité informace

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016