PARTYINFO

 

CONFERENCE - ZRUŠENO!

Datum konání:
02.12.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Kapsak
Live:
Hybrid (uk), Tofu Fighters, Soya Bitches
Info:
http:// www.cnfrnc.cz
Popis:
start 20:00
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Koncert Hybrid dnes nebude, skupina uvízla v Londýně na letišti
Hybrid v Praze vystoupí už tento čtvrtek

Lucerna Music Bar v Praze už zítra, ve čtvrtek, přivítá první koncert britská elektronická skupina Hybird. Trojice Chris Healings, Mike Truman a Charlotte James s doprovodnou kapelou do Prahy přivezou skladby z posledního alba Disappear Here nahrané loni v zimě mimo jiné s pražskými filharmoniky.

 

"Slibujeme, že během koncertu ze sebe vydáme úplně všechno. Koncert v Praze bereme velmi vážně," vzkázali Hybrid prostřednictvím magazínu Metropolis Live.

Předprodej vstupenek za 550 korun v sítích Ticketpro.cz a Ticketportal končí ve čtvrtek v 17 hodin, poté budou lístky k dostání už jen v Lucerna Music Baru. Spolu s Hybrid vystoupí i domácí djská dvojice Kaplick a Saku (Breakbeat.cz) a členové skupiny Sci.Fi Psi převlíklí za Tofu Fighters and Soya Bitches.

Dveře Lucerna Music Baru se otevřou ve 20 hodin, kdy se za gramofony objeví breakbeatoví DJs. Hybrid začnou hrát přibližně v půl desáté a program Conference zakončí Tofu Fighters and Soya Bitches.

Více informací o koncertu, audia a videa najdete na www.cnfrnc.cz

 
Anketa: Koncert Hybrid bude výjimečný hudební zážitek Tofu Fighters: "Pimp my Hit" Poslechněte si aktuální set Hybrid S Hybrid vystoupí Tofu Fighters a Soya Bitches a Kapsak Lucerna Music Bar se chystá na první koncert Hybrid v Česku

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016