PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS SCARY HALLOWEEN

Datum konání:
30.10.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Nesquik (Rehab resident, djnesquik.com), Martin Gredner (Fabric), Danny Mathew (Old Town Beat), Ozzy (Sound of Future Celebreation)
2nd stage - chillout zone
Info:
http://www.rehabnight.com
info@rehabnight.com
Popis:
start 23:00, volný vstup s meccamag ústřižky, pro holky a pro všechny v Halloween maskách do 24:00 (guestlist - platnost do půlnoci), předprodej na www.ticketpro.cz za 160 czk, normal 190 czk, vip 690 czk, after party @ club Studio 54 & club Le Clan, Rehab sestřičky (Go Go), Rehab dokto¯i (DJs), Rehab dekorace, 3D projekce & visual, 100 x zdarma Rehab CD
 
 
Speciální Halloween edice Rehab vás bude strašit v sobotu 30.10.2010 v Mecce!
Rehab mánie je zpět a pokračuje ve své léčebné terapii strašidelnou říjnovou Halloween edicí. Spoluzakladatel a rezident noci Nesquik věnoval svůj letní čas hudební produkci a djingu, aby Vás mohl léčit nejnovějšími trendy v oblasti house music. Nesquik byl právem zařazen na hlavní techno stage festivalu Pleasure Island 2010 v Hradci Králové a také na akci Summer Sessions 2009 se samotným Carlem Coxem.
 


Již nyní máte možnost nakupovat jeho tracky prostřednictvím DJ serveru beatport.com. Jeho speciální hosté pro tuto noc jsou 3 DJs, kteří se postarají o tu správnou Halloween atmosféru. Hlavní host bude bavič a rezident klubu Fabric, kardiolog Martin Gredner, kterého není potřeba dlouze představovat. Martina jste měli možnost spatřit na festivalu Pleasure Island - Fabric stage a můžete se vsadit, že jeho Halloween set bude plný poctivé house a progressive music. Další z řad doktorů bude Danny Mathew a jeho pověstný "Hed Kandi" styl Vás bude udržovat v dobré náladě po celou noc. Celý večer uzavře talentovaná mladá krev - DJ Ozzy. Spodní stage se promění v chill out zónu, která nabídne relaxaci a pohodu pro ty, kteří to budou právě potřebovat. Celý večer Vás budou pronásledovat sexy Rehab sestřičky a budou Vám nabízet různé formy benefitů, jakými jsou volné vstupy, CD Rehab zdarma atd. Nezapoměnte, že ten kdo přijde na Halloween edici v masce, má do půlnoci volný vstup stejně jako všechny dívky! Nebudou chybět stylové dekorace a další doplňky, které dělají Rehab jedinečnou hudební rehabilitací v Praze!

Prvních 100 návštěvníků získá zdarma CD kompilaci Rehab!

Volný vstup s meccamag ústřižky a pro holky do 24:00!
VSTUP: 190 CZK
VIP: 690 CZK
PŘEDPRODEJ: 160 CZK
www.ticketpro.cz
ZAČÁTEK: 23:00
INFO: rehabnight.com & www.djnesquik.com & www.mecca.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016