PARTYINFO

 

IRIE RÉVOLTÉS & FREE MONDAYS

Datum konání:
29.11.2010 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Freakox (drumandbass.cz), Sayuz (rollingbass),P.no (drumandbass.cz)
Live:
Irie Révoltés
Popis:
start 19:30, vstup 350/400 czk, od 22:00 vstup zdarma
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Rebelové Irie Révoltés v listopadu v Roxy
Kapela Irie Révoltés z německého Heidelbergu vyráží na podzimní turné a jejich úderná a energií po okraj našlapaná show se nevyhne ani Praze. 29. listopadu se pražský klub Roxy může opět těšit na tuto rebelskou formaci, jejíž jádro tvoří sourozenecká dvojice divokých Mc´s Pabla a Carlose.
 
Irie Révoltés jsou dobře známi svými politickými a sociálně kritickými postoji. Na mušku si berou sociální nerovnost ve světě, fašismus, rasismus, ale ostře se i vymezují i proti sexistickým a homofobním textům, které jsou často slyšet v současné reggae tvorbě jamajských interpretů. Hudba Irie Révoltés je pestrou směsicí reggae, hip hopu a dancehallu dokořeněnou prvky lámaných beatů, ska či r'n'b. Rychlý slet klapající francouzštiny i pomalejší rapované texty v němčině v kombinaci s nezkrotnou jízdou na pódiu i pod ním dělá z kapely jednu z nejzábavnějších evropských reggae formací vůbec.

Akce bude startovat v 19:30, předprodej vstupenek probíhá od 5. října v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream. Cena v předprodeji je 350,- Kč, na místě 400,- Kč.
 

Reporty

 
Report z koncertu Irie Révoltés od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016