PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT

Datum konání:
29.10.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Bon Finix, Martin Hloch, Sony Vega, SmiX, Slunko
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Páteční Kick da Night v klubu Prdel
Další díl rezidentní noci Bona Finixe v pražském Clubu Prdel se uskuteční již tento pátek. Tentokrát Bon pozval nové hosty hosty. Jsou to dvě stálice brněnské taneční scény: DJe Matina Hlocha, který strávil celou letní sezónu na Ibize a jeho kolegu Sony Vegu. House, tech-house, progressive, a nebo trance, tak tím Vás během večera provedou čtyři DJs. Pro ty z Vás,  kteří preferují hudbu v komerčnějším duhu,  je k dispozici horní bar stage, kterou ovládne disco a r'n'b. Vstup jako obvykle je zdarma!
 
Bon Finix patří mezi nejoblíbenějších DJs v Česku (vyhlášený v první desítce v kategorie Český DJ roku podle ankety Dance Music Awards 2009). Během své kariéry Bon Finix prošel rezidenturou ve většina významných pražských klubech (např. Mecca, Celnice, Duplex, Studio 54) a vystoupil na spoustě předních festivalů, jako jsou Creamfields Central Europe, Summer of Love, Mácháč anebo Pleasure Island. Jeho sety jsou charakterizované barevností, unikají jednotvárnosti a nabízejí posluchačům širokou paletu nových zvuků prostřednictvím nevídaných promo skladeb. Sound Bona Finixe se těžko kategorizuje, protože z něj nevyniká jen jeden styl, ale harmonicky spojuje více stylů v rozmezí house, progressive, tech-house, trance. Jedno je ale jasné, tento charizmatický DJ má cit pro hudbu. Jeho originální výběr skladeb, spojený s jeho bezprostřední komunikací s bavícími se lidmi, jsou vždy zárukou dobře rozběhnuté párty. Momentálně se těší z pozitivního ohlasu na jeho singl 'Catwalker', který si našel podporu od známých DJs jako Tiesto, M.I.K.E., Graham Gold, Mike Koglin, Breakfast, Manuel Le Saux, Will Atkinson, Greg Cerrone, nebo Andy Moor.

Tech-House-Electro-Trance DJ a majitel produkční spol. NewEra. Promotér halovek Electronic Connection - Tesla Arena Praha / Bobycentrum Brno, Energy tour atd... Jako DJ si užívá hraní na spoustě skvělých akcí v nejprestižnějších klubech jako Dopler, Ministry, Mecca, Fléda, Fabric, atd. Zahrál si i na velkých halovkách s nezapomenutelnou atmosférou, jako Citadela (Bobycentrum), Cybertronic I/II/III (Bobycentrum), Ibiza Amnesia/Sk nebo na festivalech jako, Creamfields Central Europe 2008 /2009, anebo T-Mobile Music City Festival /SK se jmény jako Pete Tong, Marco V, Mauro Picotto, Sander Van Doorn, Benny Benassi, Morandi, Fragma, Sébastien Léger, Cosmic Gate, Dave Spoon, Marcel Woods, Filterheadz a spoustou dalších.

Z Brna dorazí zkušený DJ Sony Vega, který často vystupuje v brněnském klubu 7.Nebe a odbyl si i hraní na mega party Electronic Connection v Praze, kde vystoupil jako support DJ před hvězdami jako je Pete Tong, Sebastien Leger, Dave Spoon, a Cosmic Gate. O začátek akce se postará oficiální support DJ na akcích Kick da Night - SmiX. Horní bar stage povede v komerčním duchu DJ Slunko. Vstup po celou noc je zdarma!

Nalaďte si na tuto party poslechem posledního dílu Kick da Night Radio_Cast, které je volně ke staženi zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016