PARTYINFO

 

HARDCON 2

Datum konání:
22.10.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
The DJ Producer, Ychy, Mephisto, Hungry Beats, Fixed Gear, E.M.P., Hoodass
Popis:
start 20:00, vstup 150 czk
 
 
Do Prahy zavítá hvězda UK hardcoru The DJ Producer!
Na druhý díl mejdanu Hardcon přijede jedna z největších ikon světové hardcore scény a po dvou letech s tak podívá opět do Prahy, tentokrát do klubového prostředí. Již příští pátek, 22.10.2010 ve 20:00, vypukne v Praze v klubu Matrix doslova peklo. Hardcon, akce zaměřená výhradně na tvrdou odnož elektronické hudby (především na žánry hardcore, hardstyle a gabber), se již podruhé chystá nalítnout na natěšené fanoušky, kterým nekompromisní beaty tlučou do hlavy jako nejtěžší kovářské kladivo. 
 
První proběhnuvší Hardcon zavezl do Prahy legendárního borce ze sousedního Německa, producenta jménem The Speed Freak. Akce si svým průběhem a úrovní nejen nasadila vysokou laťku pro příště, ale rovnou se i zařadila mezi nejlépe hodnocené parties, které naše nevelká scéna nabízí. Pojďme si tedy představit line-up druhého pokračování mejdanu Hardcon.

THE DJ PRODUCER, absolutní špička na poli UK hardcoru, se před dvěma lety předvedl v Praze v hale ČKD Kolbenova jako headliner X-Massacru 2008 a svou strhující show, pohltil každého přítomného.
Do Matrixu si tento démon přiveze svůj hodinu a půl dlouhý set, jenž bude trhat všechny vnitřnosti ve vašich tělech! Netřeba tuto osobnost déle představovat.

Více snad jen poslechem: www.myspace.com/thedjproducer

Z české hardcore scény budou další hudební jatka v režii PRAGUE NIGHTMARE crew, konkrétně smrtící úderky HUNGRY BEATS, tedy producentského dua KRIST-OFF - HDG, které v českých luzích a hájích nezná konkurenci a na HARDCON doveze jen to nejtvrdší ze své tvorby. Jejich frenchcore a hardcore tracky se svou kvalitou vyrovnávají evropskému nadstandardu, který v Čechách, především po stránce zvukové kvality, zoufale chybí.

www.praguenightmare.com
soundcloud.com/hungrybeats

Další členové PRAGUE NIGHTMARE naservírují nemalou porci pekelných beatů z oblasti holandské gabby a hardcoru. DJ YCHY patří v Čechách k absolutnímu djskému vrcholu a jeho kolega MEPHISTO o nic méně.

www.praguenightmare.com
www.myspace.com/djychy

Celou sestavu doplňuje nadějný producent ze severu Čech, FIXED GEAR, který spadá pod label Vindicta rec. Tato naděje české industrial hardcore scény za sebou má již zkušenosti ze zahraničních akcí, například hraní v Belgii s lidmi jako Bryan Fury či Tieum.

www.myspace.com/darkexitus


HOODASS otevře celý večer zahřívacím setem v podobě pekelného drum'n'bassu. E.M.P. naopak party HARDCON 2 uzavře holandským zlem; napustí vaše žíly terrorem a hardocem nejhrubšího zrna.

O dokonalost po stránce ozvučení se postará Dejv z LETTEK SOUND SYSTEMU, jehož aparát se v Matrixu již několikrát osvědčil a stejně tak i na HARDCON 2 můžete počítat s perfektně čistým a kvalitním zvukem neskutečné síly!

Světelná show bude po technické stránkce předvším z dílny MDFK. Připraveny budou tři lasery, 4 scany, velká strobo show, full matrix lightpark, Prague Nightmare dekorace atp. Nenechte si tedy ujít to nejlepší, co česká hardcore scéna nabízí!

Noctrunal Crew

Aktualizované eventy – FB: zde
NYX: zde
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016