PARTYINFO

 

FREE BASE

Datum konání:
05.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Proud-M DJs (Marshall, Pete Walk, Adam Cloud, Revis)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup při potvrzení účasti na facebook.com zdarma, ostatní 100 czk
 
 
Páteční Free Base v Radosti FX!

Zveme vás na podzimní díl pravidelné klubovky Free Base, která se uskuteční v pátek 5.11. v klubu Radost FX. O společnou zábavu se postarají rezidenti této party: Proud-M DJs (Marshall, Pete Walk, Adam Cloud a Revis), jež se díky svým osobitým vystoupením pravidelně objevují na lineupech skvělých parties a klubech po celé České republice včetně letošních letních festivalů. Tento večer můžete opět okusit jejich sound, který se pohybuje na pomezí houseu, techhousu, progressivu. Pokud stále nevíte, kam na tento páteční večer vyrazit, zavítejte do Radosti FX a určitě nebudete litovat!

 

Na tuto party se budete také moci dostat zcela zdarma, a to po potvrzení své účasti na facebooku. Zde na tomto linku potvrď účast a získej automaticky volný vstup. Pro své přátele můžeš udělat to samé. Stačí, když je na tuto party pozveš také a oni svou účast následně potvrdí. Těšíme se na vás!

Podporuje Proud Nation www.facebook.com/proudnation.cz - radio show projektu Proud-M, každé druhé pondělí v měsíci exklusivně www.danceradio.cz 89 & 102,9 FM.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016