PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
06.11.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
The Seekers live! (DE/monocline), Awacs, Unit Elektrika (monocline)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Alvaro Lagartera hostem sobotní Bubbles!

Na Bubbles digital night 06.11.2010 zahraje jako hlavní host Alvaro Lagartera za The Seekers, projekt jehož skladby můžete slyšet nejen v setech Magdy!!!

 

Alvaro a  Jorge Lagartera a.k.a. The Seekers, ze samého mládí se ponořili do světové elektronické muziky díky vlivu techna okolo nich.Když dokončili studium zvuku a informatiky, začínají hledat své cíle a nový zvuk. V roce 2006 zakládají projekt, díky kterému se stěhují do Londýna za účelem pokročit a zlepšit svoji Djskou a producentskou kariéru.Už v Londýně se proslavují svým zvukem po vystoupení v mnoha tamních klubech a na různých párty.

V lednu roku 2008 německé vydavatelství z Frankfurtu Kaufe Musik jeví zájem o jejich produkci a vydává první releasy a remixy. Tento rok je pro bratry velice úspěšný, získávají uznání a podporu od důležitých lidí z aktuální scény. Od té doby mnoho vydavatelství a umělců má zájem o jejich produkci. Pokračují v hraní a produkci s Piso records v Londýně s Snorrelvision graphics and visuals.

Začátkem roku 2009 začínají spolupráci s vydavatelstvím X-list (NYC) a portugalským Monocline records, dostává se jim skvělé kritiky a uznání a objevují se mnoha žebříčkách!

Dále vystoupí předák klubu Moje Můza DJ Unit a residenti Insect Elektrika a mistr světa v těžké váze DJ Awacs! Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016