PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
13.11.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Donovan (mex), Fatty M. (nightphunk), Rescue (pure-rhythm), Patrick
Popis:
vstup zdarma
 
 
DJ Donovan z Mexika jako hlavní host sobotních Sexy Beats U Bukanýra

Tak je tu už zase podzim. Čas spadaného listí, vstávání do tmy, pochmurného počasí a čekání na první sníh. Ještě, že je tu Bukanýr a jedna z nejoblíbenějších residentních parties Sexy Beats. Ta váš večer prozáří usměvavou náladou, výbornou sexy muzikou, báječnými drinky a spoustou kamarádů, které potkáváte právě na Sexy Beats. Jako obvykle se vás už nemohou dočkat rezidenti DJ Fatty.M a DJ Clubvibe, kteří si pro vás opět připravili pořádný nášup nových  pecek a jako posily si přizvali jednoho zkušeného pražského matadora, jednoho party vyslance z Jihlavy a jednoho velmi speciálního hosta z Mexika.

 

DJ DONOVAN (Mexico / Playskullbot / Kina Music / Pantamusik)

DJ Donovan je aktivní člen Playskullbot. Tato skupina pořádá mnoho akcí a propaguje kvalitní hudbu v hlavním městě Mexika. Jeho hudební styl se pohybuje mezi hypnotickým housem až technem a měl tu čest vystoupit po boku mnoha stars z celého světa např. Tobias Thomas, Matt tolfrey, Inxec, Gui Boratto, Andre Kraml, Anja Schneider, Mirko Loko, Shonky, Marcin Czubala, SoulClap, Signal Deluxe a mnoho dalších. Jeho talent nezůstal bez povšimnutí a v minulém roce byl pozván do anglického Fabricu a do berlínského Watergate.

DJ RESCUE

Dj Rescue a jeho začátky djingu se datují do roku 1999, kdy se poprvé postavil za gramofony. Zhruba po roce dostává šanci zahrát si v pražském klubu CZ Beat, kde mu je po jeho prvním hraní a poslechu demo mixu nabídnut rezidentní večer, který pojmenovává Baysound night. Roku 2000 se stává členem Pure Rhythm sound systemu. Toto seskupení má nyní za sebou řadu úspěšných akcí, počínaje hraním v chill outu Roxy až po rezidentní večer v klubu Roxy s názvem Pure Rhythm session, ale také hostovali mnohokrát na velmi oblíbených pondělních akcích uváděné pod hlavičkou Free Mondays. Jednou z posledních aktivit této skupiny je open air Bordel, pořádaný na zřícenině hradu Borotín. Jedním z nejdůležitějších okamžiků se pro dje Rescue stala party konaná roku 2001 u Proboštských jezer, kde vystupoval The End sound system (Layo & Bushwacka & Mr. C), kteří se od té doby pro něj stali jedni z neuznávanějších djs a to se též odráží v jeho tvorbě dodnes. Rescue svými pulzujícími rytmickými zvuky tech-house music, doplněné atmosférickými prvky nastoluje jedinečnou atmosféru burcující euforie s možností dokonalého odreagování. Dává do hraní veškeré své zaujetí a energii s důrazem na kvalitu, kterou se snaží svými mixy a výběrem tracků docílit. Proto po hraní v malých klubech dostává příležitost i v klubu Roxy a to na večerech Futuresoundz, Nightphunk, na legendární party Mix dje Trávy, mnohokrát také na velmi oblíbené party Free Mondays , Climax, Electra, Human Traffix, Mixer a Midweek Lounge. Postupem času ho můžete slýchat ve většině pražských klubech: Radost FX, Abaton, Houseboat Bukanýr, Chapeau Rouge, Akropolis, Duplex, Central Lounge, Karlovy Lázně, Punto a na dalších místech jako Brno (Perpetuum, Coffee house), Go Planet Roxy (Tábor), Plzeň (klub Mix), Benešov (Bang Bang) ... Mnohokrát byl také hostem v radiových pořadech Nightphunk, Fresh Fruit, C.R.A.Z.Y. na Radiu Dj, Vinyl Vibration na Kiss FM, Dance Extravaganza na Evropě 2 a v internetových pořadech Radia Akropolis. Od roku 2002 začíná pracovat v tehdy nově otevřeném houseovém vinyl shopu Fosny.cz, ve kterém pracuje a stará se o něj po další dva roky. Dále se věnuje výrobě originálních modelů oblečení a spoluzakládá značku Pure Rhythm wear CO. Na přelomu roku 2006 dostává jeho hudební produkce nový rozměr v podobě vlastního zvukového studia, které vybudovává spolu s ostatními členy Pure Rhythm. Nový prostor nese název New Age studio a vlastní produkci dje Rescue si můžete poslechnout na stránkách: soundcloud.com/dj-rescue

Zahrál si vedle jmen jako Layo & Bushwacka (Olmeto), YokoO (Kina, Plusminus), Jimmy Van M (Balance), Da Sunlounge (Myna Music), Mikee (Eukatech, Surreal), Jaydee (First Impression), Timmy S (Get Fucked, Wiggle), Danny Rampling (Ibiza), Laurent Dupre (Laus), Rikki Newton (Subtrakt), Adam Swain (Subtrakt)

DJ PATRICK (www.kopr.info)

Matador Jihlavské taneční scény, ovlivněn elektronickou hudbou snad ve všech jejích podobách. Má dlouholeté zkušenosti s pořádáním úspěšných akcí rozmanitých stylů od downtempa, trip-hopu po dnb a hlavně breakbeat. Jeho stará vášeň je house music. Ta ho provází tak od roku 95´a dnes se jí naplno věnuje jako regulérní DJ a má jasno v tom co chce hrát. Je znám pro svůj styl a cit na výběr skladeb. Sety jsou pestré a dynamické, nejvíce v duchu melodického electra a tech-housu s hutnými beaty. Při mixu je občas doprovázen živým zpěvem vocalistkou Markee. Je také spoluorganizátor populárního open-airu KOPR kde je spolu s Elektrio a Housefuit DJs rezidentem.

mp3.sety.cz/dj-patrick-live-kopr-doubi-mp3.html

mp3.sety.cz/patrick-urban-mix-mp3.html

Určitě není co dodávat, v sobotu se uvidíme na Bukanýru. Těšíme se!

Váš Sexy Beats team.

PS: už si dejte do kalendáře datum 15.1.2011, připravujeme pro Vás opravdovou lahůdku.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016