PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
26.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Scott Ferguson (US/Kinda Soul), Pat Heart (Afrodrops), Lukáš Mička, Michal Rafaj aka DJ Rafo (Popular Night, Nu Spirit/SK)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Scott Ferguson hostem Just Like That

Scott Ferguson je vlastníkem a provozovatelem oduševnělého elektronického labelu Ferrispark Records. Scottova hudební kariéra začala v polovině 90tých let v Detroitu, kde začal vystupovat jako DJ a poslouchat široké spektrum muziky od Detroit House a Techna přes Disco až k Rare Grooves.

 

Od samého počátku se Scott Ferguson objevoval v mnoha top uznávaných hudebních časopisech, vystupoval a produkoval po celém světě pro labely jako Ferrispark Records, International Deejay Gigolos, Third Ear, Deep Explorer a Psychostatia Recordings a remixoval pro zvučná jména elektronické scény, jako např. Alton Miller, Reggie Dokes, JuJu & Jordash a Native Funk. Jeho produkci hrají a ocenují legendární DJ's včetně Derricka Maye, Larryho Hearda, Thea Parrishe, Moodymanna, Fabrice Liga, Recloose a Mikea Huckabyho. Scottova produkce i DJ sety odrážejí unikátní souznění blues, rocku, soulu, Disco, House a Techna. Jeho jazzové oduševnělé kompozice, energetické klubovky a omamné ploužáky vytvářejí směsici rytmů, které Vás vtáhnou do centra dění. Dokonalá kombinace povědomí a jedinečného stylu je to, co dělá Fergusona Fergusonem a co na něm jeho fanoušci po celém světě milují. V roce 1995 spojil Scotta Fergusona hlad po hledání nového poznání s místními DJs v klubech Zoots, Sardine Bar a organizátory underground parties ve skladových halách (např. Packard Plant a Bankle building), kde se Detroitské elektronické subkultuře dařilo. Scott se často účastnil rave parties a chodil do klubů každý týden až ho nakonec tato scéna pohltila natolik, že si začal tvořit vlastní kolekci house a techno desek. Od roku 1996, kdy si Scott koupil dva gramce Technics 1210 a malý Gemini DJ mixer, strávil bezpočet hodin učením, jak bezchybně a plynule mixovat desky. Inspirován duší a krásou ikon detroitské elektronické hudby jako Theo Parrish a Kenny Dixon Jnr., Scott si začal uvědomovat co dělá skvělou párty skvělou, výjimečného DJ výjimečným a mimořádného producenta mimořádným. Toto zjištění vytvořilo základní ideologii, na které je postaven label Ferrispark Records.

Discografie:

Scott Ferguson:

www.discogs.com/artist/Scott+Ferguson

FerrisPark Records:

www.discogs.com/label/Ferrispark

Více informací naleznete na:

www.myspace.com/ferrisparkscottferguson

sfergusonmusic.com

ferrispark.com

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016