PARTYINFO

 

BUSH

flyer
Datum konání:
19.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Andy C & Dynamite MC (uk), Ghonzales, Sayko, Eddrum
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00 - 23:30 Ghonzales
23:30 - 01:00 Eddrum
01:00 - 03:00 Andy C
03:00 - 05:30 Sayko
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Andy C hostem páteční Bushe!

Bylo to skoro před rokem, co drumandbassový Dj a producent Andy C musel odvolat své vystoupení v pražské Roxy kvůli zdravotním důvodům. Andy se však rozhodl, že to svým fanouškům musí vynahradit a my se můžeme těšit na tuto DJskou legendu 19. listopadu v nově zrekonstruovaném klubu Roxy.

 

Představovat Andyho českým fanouškům netřeba. Je nejlepší drumandbassový Dj, držitel mnoha ocenění, jejichž vyjmenování by zabralo spoustu místa. Protože kdo jiný než Andy C je schopný vyhrát šestkrát za sebou v prestižní DJ anketě Drumandbass Areny. Je také majitel veleúspěšného labelu Ram – Records, který, mimochodem, založil ve svých 16 letech. Tento label objevil hvězdy, jako jsou Chase & Status, Noisia, Sub Focus, Lomax a další. Za jeho obrovským úspěchem stojí hlavně jeho tvrdá práce, pevná vůle a výdrž, se kterou už jako teenager Andrew Clark vyčkával do noci v klubech, aby se mohl postavit za gramofony, kdyby náhodou některý z Dj nedorazil.

Andymu také určitě pomohlo mnoho lidí, kteří se vyskytovali kolem něj. Mezi takové lidi patří Ant Miles – studiový inženýr, který Andyho zasvětil do tajů studiového hraní. „Já jako dj věděl co dělat, on věděl jak to dělat,“ shrnuje Clarke. S Milesem zakládají projekt Origin Unknown. První skladba z tohoto projektu se automaticky stává hitem číslo jedna a je dodnes mnohými považována za základní kámen drumandbassu jako takového. Origin Unknown bylo zremixováno například Adamem F a Busta Rymesem. Za nějaký čas k sobě přibrali starého přítele Simona a vzniká Ram trilogy.

19. listopady Andyho C v Roxy doprovodí MC Dynamite. Dále pak zahrají resident Dj Ghonzales, Eddrum a Sayko. Určitě si nenechte tuto párty ujít, vždyť není snad na světě jiný DJ, který by s takovou rychlostí a přesností ovládal svoje tři gramce. Přijďte, určitě to bude stát za to!

 
Andy C & Dynamite MC headlinery listopadové Bushe!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016