PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
06.11.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Orbith, Da Moon, Subgate, Lucas Hulan, Nkyp, Schwing, Otik, Marty Fish, Merino & Danihel
Live:
Indienami + V-Pořádku + Holden Caulfield
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
3. narozeniny Creative party v Chapeau Rouge již tuto sobotu!

Třetí narozeniny eventu Creative v Chapeau Rouge , který patří v poslední době mezi stále více oblíbené pražské klubovky, jsou konečně tu! Již tuto sobotu 6.11. odstartuje velkolepá oslava třetích narozenin party Creative, která za svou historii hostila nespočet dj's z řad české dj'ské špičky i zahraničí! Tak doražte a užijte si skvělý mejdan!

 

Na narozeninovém dílu této vytříbené klubovky vystoupí jako speciální host stálice české elektronické scény - dj Orbith, který za více jak deset let za mixážním pultem vystoupil po boku světových djských es jako je například král světové elektroniky Sven Vaeth, Richie Hawtin nebo Westbam a řadí se tak mezi opravdovou domácí špičku! Svůj sound představil mnohokrát nejen u nás ale i v zahraničí a jeho set si rozhodně nenechejte ujít!



Druhým ekluzivním hostem je západočeský Da Moon, který má na svém kontě ocenění, mezi která patří například přední umístění v anketě Dance Music Awards 2007 a 2008. Jeho demomix Architecture byl v roce 2005 vyhlášen demomixem měsíce v časopise XMAG. O rok později získává rezidentní noc Renaissance v novém plzeňském klubu PH+, která později změnila název podle jeho rádiového pořadu Moonlighting. Zde pravidelně představoval zajímavé domácí i zahraniční hosty, ale především svůj aktuální zvuk. Jeho sety a vystoupení jste mohli slyšet ve všech českých klubech a na festivalech. V zahraničí vystoupil kromě Slovenska i v londýnských klubech Factory a The Whitehouse.

Ve speciálním back 2 back setu se představí hlavní rezident tohoto eventu Subgate s majitelem labelu Nightphunk - Lucasem Hulanem. Dále se můžete těšit na matadora Nkypa, severočeského harcovníka a brilantního technika Schwinga, energického rezidenta parties Be Fresh - Marty Fishe a Otika, který speciálním opening setem otevře tento večer plný zábavy!!!

Startujeme jako vždy ve 22 hodin a vstup je zcela zdrama!!!

Just enjoy the music and be cool and CREATIVE!!!!!

See you there!!!

more info: www.chapeaurouge.cz
facebook: zde

 
Populární pražský event Creative oslaví s Orbithem a Da Moonem 3. narozeniny

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016