PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO PART III

Datum konání:
26.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Chud (duality djs), Dialect (technokracie.org), LamyCZ (techno connection), Shimita (techno connection)
Popis:
vstup zdarma
 
 
My Name Is Techno potřetí v pražském Styxu

Uteklo to jako voda, druhé pokračování je úspěšně za námi a už se můžeme společně těšit na další díl My Name Is Techno part III. Tudíž vás všechny zveme opět do útrob pražského klubu Styx, v Sokolovké ulici 144 na Karlíně, kde 26.11. 2010 odstartuje další z dílů této klubové techno akce. Jako vždy celý mejdan odstartuje úderem 21 h a samozřejmostí je vstup zdarma.

 

A kdopak, že nás to bude celým večerem provázet?

Pro naší velkou radost přijal pozvání poslední ze seskupení Duality DJs, který nám na My Name Is Techno zahraje poprvé. My už se moc těšíme a není to nikdo jiný, než DJ CHUD. Dalším hostem listopadového dílu bude DJ z party technokracie.org, který nás poctí svým industrialovým syrovým zvukem a je to DJ DIALECT. A posledními, kdo vás budou touto dlouhou nocí provázet, jsou samotní aktéři tohoto mejdanu, seskupení TECHNO CONNECTION, za kterým stojí LAMY CZ a SHIMITA.

Akce bude již standardně doplněná o stroboskop, projekci a další vychytávky. Tak to je nejspíš vše. Budete-li mít chuť a čas zapařit si na techno v jeho všemožných variantách převážně z dob starších, neváhejte a přijďte to s námi pořádně roztočit, jak se sluší a patří.

Techno Connection

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016