PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
12.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Biodan, Liquid A
Live:
Toneless + Infants (sk) + Hugo & Zoe
Popis:
vstup zdarma
 
 
Tazz&Biodan na pátečním Sheexy House v Chapeau Rouge

Tento pátek 12.11. se bude Chapeau Rouge opět otřásat v základech, neboť v něm bude nejen hudební rytmy určovat rezidentní dvojice djs Tazz&Biodan. Sheexy House patří v Chapeau Rouge již čtvrtým rokem mezi zaběhlé večery. Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybující se na pomezí progressive house, jak tu již bývá zvykem.

 

Abyste si mohli udělat lepší představu o tom, jaký zvuk můžete na akci slyšet, poslechněte si aktuální promo mixy obou rezidentů:

www.progressivesession.net/files/Dj-TAZZ-Believe.mp3

www.solstice-records.com/audio/Biodan-Believe.mp3

Nejednoho návštěvníka také potěší upravené prostory v Dance klubu, především rozšíření tanečního parketu a opět nové dekorace! Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Začínáme mimořádně až v 23:00 hodin a vstup je jako vždy zdarma.

Netřeba zapomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou! Kromě djs TAZZ&BIODAN v Dance club floor bude na horním baru skotačit dj Liquid A a koncerty z Underground floor si můžete vychutnat dočasně v Dance Floor, kde tentokráte vystoupení kapely Toneless (indie pop), Infants (sk) (christian-doom) a Hugo & Zoe (live electronics).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016