PARTYINFO

 

REPUBLIC ARTISTS

flyer
Datum konání:
20.11.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tomasuchy aka Thomas Tesla (uk) & Feronia (uk) & Little Leigh (South Africa/uk) & Sleazy G (South Africa/uk) & Levida (uk), Emanuel Carneiro (por) & Zero C aka Carlos Armando Avalos (mex)
& Owen Howells (aus) + Nick Varley (uk)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
vstup do 22:00 zdarma, poté 50 czk
 
 
Leigh&Slezy-G: "Určitě vás rozhýbeme!"
Republic Artists @ Chapeau Rouge

V sobotu 20. listopadu se v klubu Chapeau Rouge představí kolektiv londýnských techno a house DJs Republic Artists. Toto uskupení nastupující generace DJs si za poslední 3 roky svého působení našlo své pevné místo nejenom na tamní scéně, ale pravidelně je ...rovněž můžete slýchat ve vyhlášených klubech a boat parties na Ibize. Těšit se můžete především na pestrou paletu žánrů od deep jackin elektro tech house až po techno v podání residentů pánu Sleazy – G a Tomasuchy aka Thomas Tesla doplněné o trojice slečen Feronia, LeVida a Little Leigh.

 

I když mejdany Republic Artists jsou především o residentech za poslední 2 roky se na jejich akcích objevila známá jména mezinárodní elektronické scény jako například Tattoo Detectives / Lance Blaise (Teggno Records /USA), Clodagh (IRL) , Mike Monday, Pete Gooding, Sound Diggers, Cush Dj's, Sonny Fodera (AUS), Oliver Lang, Mastiksoul, Daley Padley nebo Ian C (We Love) a nechyběli ani zástupci naší provenience Toky, Lucas Hulan, Chris Sadler, Da Moon a Ivan M. Takže co k tomu dodat přátele, snad jen: “Soldiers, call all troops and join us on the epic journey from house to techno”

Více na www.myspace.com/republicartists nebo oficiální facebook group.

Dj's Profiles:

Tomasuchy aka Thomas Tesla

Rodák s pražského Josefova , který stojí za projektem Republic Artists se na londýnské scéně pohybuje již šestým rokem a není žádného velkého klubu, kde by se neobjevil. Kromě londýnských residenci je od roku 2007 pravidelně zván na Ibizu kde se představil hned v několika klubech jako Eden, Amnesia (Cream), Privilege nebo Es Paradise. Kromě zemí východní Evropy rovněž absolvoval turné v Asii a v Jižní Africe. Začátek jeho kariery je spojen s progressive house a electrem avšak v posledních letech si jeho srdce získalo techno a underground house.

Sleazy G

Rodáka z Jižní Afriky, v současné době ale žijícího v Londýně, můžete pravidelně slýchávat v londýnských klubech Pacha nebo Ministry of Sound. Sleazy G byl prvním Jihoafričanem, který se představil v Amnesii na Ibize po boku pánů ze Švédské Mafie. Za sebou má také úspěšné turné po České Republice, Polsku, Jižní Africe a Egyptě a jeho tracky najdete v playlistech lidí jako Carl Cox, Danny Tenaglia, Tom Novy či Paul Van Dyk. S remixem skladby Moonraker se dostal na první místo v TV show Pete Tonga s názvem Fasttrax což ho okamžitě katapultovalo mezi elitu.

Feronia

Stejně tak jako LeVida se Feronia začala objevovat na akích Republic Artists poprvé tento rok. Rodačka z bulharské Sofie se přestěhovala do Londýna na začátku roku 2008, kde začala studovat DJing a hraní z Abletonu na škole London School Of Sound. V roce 2009 získává víkendovou residenci v Molton House a od roku 2010 je taktéž residentkou akcí pod hlavičkou Smartie Partie a Republic Artists. V Londýně ji můžete slýchat v undergroundových klubech jako The Den (ex. "The End"), Lightbox, The Egg, Area a Cable a v prosinci tohoto roku se poprvé představí v legendárním Ministry Of Sound.

Little Leigh

Rezidentní DJka akcí pod hlavičkou Dirty Dubbin, Audio Angels, Lushfunk a We Are London pochází z Kapského Města , ale již 4 roky již v Londýně. Její jedinečné podání DJingu, plné energie zaujalo i porotce soutěže, vyhlášené lidmi z Hed Kandi, kde se Little Leigh umístila na celkovém 3. místě. Pravidelně vystupuje ve vyhlášených londýnských klubech po boku DJs jako Oliver Lang, Hoxton Whores, Daley Padley, Inland Knights, Kinky Movement, Troydon, Jay West, DeepGroove, Nelson (aka Afroboogie), nebo Rachel Starr. V loňském roce se představila i na Ibize v klubu Eden.

Levida

Plzeňská rodačka, která začala pro Republic Artists hrát teprve tento rok, se během krátké doby dostala do povědomí londýnských promotéru, což jí zajistilo hráni v klubech jako Ministry Of Sound, Area, Whitehouse , The Egg nebo Lightbox. Vrcholem jejího letošního snažení bylo jistě vystoupeni v klubu Eden Ibiza a warm up set pro Xpress – 2 v baru Itaca. LeVida se navíc začala naplno věnovat vlastní produkci a na její debutové EP na Metaphysical records se můžeme těšit ještě letos.

Owen Howells & Nick Varley

Owenova rodina se prestehovala s Anglie do Australie zahy po jeho narozeni. Od svych 14 let kdy si opatril svoje prvni gramce zacina mixovat a rozsirovat svoji kolekci desek zejmena o hip-hop, folk a regge. Electonicka scena a djing je duvod proc se Owen vraci zpet do UK, kde se v Londyne potkava se svym budoucim kolegou Nick Varley s kterym vytvoril duo ktere preskakovalo djeum svetoveho formatu jako Mauro Picotto, Stefano Noferini, Sebastian Voigt, Cagedbaby, Moguai, GinaStar & Groove Armarda. Krome tydenni radiove show England’s own fresh radio Owen prave dokoncil svoje debutove EP ktere vyjde na Wunderkammer Recordings tento rok v prosinci.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016