PARTYINFO

 

MIRAGE SOUND

Datum konání:
12.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Tomy DeClerque, Lucca, Orbith, Subgate, Discotep (live)
Info:
http://www.megapartypraha.cz
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Mirage Sound s Tomy DeClerquem večer na Výstavišti - last info!

Tomy DeClerque, Lucca, Orbith a další dnes večer v Průmyslovém paláci na Mirage Sound - přinášíme Vám poslední důležité informace! Již dnes večer přivítá party Mirage Sound v Průmyslovém paláci na pražském Výstavišti slovinskou djskou star světového formátu, kterou je Tomy DeClerque. Jeho osobnost jsme vám představili již minulý týden společně s těmi, kteří vystoupí po jeho boku.

 

Přinášíme vám důležité informace spojené s tímto eventem. Mirage sound bude probíhat v pravém křídle Průmyslového paláce, které bude pro všechny návštěvíky party otevřeno již od 19:30. Hudební produkce na Mirage Sound stagi odstartuje již ve 20 hodin a kromě již zmiňovaného headlinera na ní vystoupí Lucca, Orbith, Subgate a discohousové seskupení Discotep Live!

Vstupenky na party si můžete stále kupovat v předprodeji v sítích Ticketpro, Sazka ticket a Ticket stream. Oficiální afterparty proběhne v pražském afterklubu Studio 54 (Hybernská 38, Praha 1)

Více informací o akci naleznete na www.megapartypraha.cz a facebookovských stránkách.

Sejdeme se tam!

 
Mirage sound ve Veletržním paláci s Tomy DeClerquem již příští pátek - zoomojeme na headlinera! 12. listopadu zavítá poprvé do České republiky světový technoproducent Tomy DeClerque!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016