PARTYINFO

 

WARM-UP TRANSMISSION

Datum konání:
05.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
W&W, San, Enrico, BonTrip, Milhaus, Slovak, Ronny, P-Jay, Mark Evill
 
 
Anketa s dj's k Warm upu na Transmission + každý s lístkem na Transmission, vstup do Meccy za 90,- Kč.
Transmission warm up s W&W + cd pro každého tento pátek v Mecce!

Studio 54 a agentura Kick da Night uvádí oficiální Transmission warm up v pražském klubu Mecca s holandským duem W&W, djem Sanem, Enricem, dvojicí BonTrip a spoustou dalších + mixované cd Transmission Warm up mix jako dárek!

 

Jak jsme již zmínili headlinery oficiálního warm upu na Transmission budou umělci z Holandska, kteří jsou bezesporu kvalitními dj's a osobitými producenty světového formátu. Řeč je o dvojici W&W, jejíž krátká, ale působivá kariéra odstartovala v roce 2008 skladbami jako je Mustang,The Plan a spoustou dalších a letos měli tu čest vystoupit na prestižní Trance Energy v Amsterdamu. Druhým headlinerem je domácímu publiku dobře známý dj San, který vystoupil na loňské Transmision a v souvislosti s jeho produkcí pravidelně spolupracuje s takovými jmény jako je Tiesto, Armin van Buuren nebo Ferry Corsten a vystupuje na vyhlášených akcích typu Creamfields, Dancevalley nebo Sensation White.


O domácí support se postará dj Enrico, producentská a djská dvojice BonTrip a Milhaus. Druhá Studio 54 Express stage představí rezidenty tohoto afterklubu - Ronnyho, Slovaka, P-jaye a Mark Evila, kteří se budou prezentovat charakteristickým Studio soundem. Kromě doslova našlapaného lineupu na dvou stagích si odnesete domů dárek v podobě mixovaného cd Transmission warm up mix od dje Enrica, který vás skvěle naladí na sobotní jízdu v 02 aréně!


více informací naleznete na www.studio54.cz, www.mecca.cz a facebooku.

 
Studio 54 uvádí Warm up na Transmission v klubu Mecca!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016