PARTYINFO

 

SOUNDCREAM

flyer
Datum konání:
06.11.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Dan Cooley, Macio, Texx, Face, BeatFoot
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
BeatFoot dalším hostem sobotní párty SoundCream
Klubová noc SoundCream tentokrát v českých barvách, ale stále kvalitně!

Stromy se pomalu ale jistě zbavují všech svých listů a začínají hrát všemi barvami... V listopadu se po nich budeme trochu opičit! Tedy ne snad, že bychom se někoho, nebo něčeho zbavovali, ale zkrátka a dobře pro vás také listopadový SoundCream bude hrát všemi barvami, avšak v našem případě zejména po té hudební stránce. Naším listopadovým hostem bude DJ Dan Cooley – DJ, který se na české hudební scéně pohybuje pěknou řádku let a stihl toho už opravdu hodně.

 

Pravidelná hraní na nejlepších festivalech a klubech v ČR a na Slovensku mu umožnila podávat si šavle mixpultu se skvělými DJs typu: Layo & Bushwacka!, Justin Robertson, Sébastien Léger, Filterheads, Matthew Dekay, Jay Dee, Seb Fontaine, Slam, John Graham a s řadou dalších. Má za sebou bohatou produkční činnost, každé pondělí a každý pátek dopoledne všem rozespalým svým skvostným výběrem muziky zpříjemňuje nový den jako moderátor Radia 1, zároveň je také členem Akademie populární hudby ČR, která každý rok udílí hudební ceny Anděl.

Dana Cooleyho doplní na hlavním pódiu oba rezidenti SoundCreamu – DJ Macio a DJ Texx a ani v listopadu nebudete ochuzeni o Techno.cz stage, kterou vás tradičně v poklidnějším duchu provede DJ Face s hostem, jehož každý měsíc vybíráme na základě setů, které nám posíláte na mail: face@techno.cz. Tentokrát nás nejvíce oslovil DJ BeatFoot - příště to můžeš být třeba ty! Nezapomeňte, že holky mají na SoundCream vstup zdarma, takže jestli na vás padla podzimní depka, tak si z toho nedělejte hlavu a stavte se na listopadovém SoundCreamu - dobrá hudba je totiž ten nejlepší lék...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016