PARTYINFO

 

BELIEVE

flyer
Datum konání:
26.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Kostel
DJs:
Tazz & Biodan
Live:
Spirit Catcher
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Videopozvánka na páteční Believe se Spirit Catcher live

Premiérové vystoupení Spirit Catcher live v ČR je za dveřmi a my pro vás máme oficiální videopozvánku k akci Believe v klubu Kostel, která proběhne již v pátek 26.11.! Nebudou samozřejmě chybět rezidenti Tazz & Biodan ani jejich host dj Vilém. Světelný park a projekce tentokrát plně v režii PHASE. Otvíráme na desátou, levnější vstupenky zakoupíte do pátku v síti Ticketpro za 150,-

 

 

Pokud jste již v klubu byli, tak hlavní loď Kostela v pátek asi jen tak nepoznáte, neboť videoprojekci na tento večer připravují profesionálové ze skupiny Phase, kteří patří k tomu nejlepšímu ve svém oboru u nás. Zároveň se podílí i na novém lightdesignu klubových prostor. Do víru večera vás kromě hudby dostane i Captain Morgan a jeho námořnice. Kromě rezidentních djs Tazze&Biodana se dostane ke slovu i jejich host dj Vilém.

Ti co se přihlásili na Facebooku ke skupině Believe party získali lístek zadarmo. Někteří zas přisli k lístku ve vybraných pražských klubech. Vy co lístek ještě nevlastníte, máte poslední šanci dnes na Bukanýru, kde proběhne warm-up na Spirit Catcher na akci Unplugged, a kde se budou rozdávat poslední volné vstupy na páteční Believe! Ostatní si stále mohou zakoupit lístky v síti Ticketpro za 150 Kč + poplatky, nebo pak rovnou na místě za 250 Kč.

 
Spirit Catcher live show v klubu Kostel! Spirit Catcher Live zavítají do Prahy!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Believe se Spirit Catcher od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016