PARTYINFO

 

PRESTIGE NIGHT

Datum konání:
05.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Marcos, Michael J, Ezwell, Slunko
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Páteční Prestige Night v Prdeli!

Není potřeba se dlouze rozepisovat, ale kdo už byl v Prdeli na této noci, ví, že hrála strhující house music. Kdo se opět postaví za mixák? Rezident večera Marcos - dnes se nenajde člověk, kterému by jeho jméno ve spojení s taneční muzikou nic neříkalo - jeho sety jste mohli slyšet na mnoha prestižních akcích jako jsou kupříkladu Mácháč 2010 a jiné. Statnou oporou mu bude Michael J. Jeho sety se vyznačují hutnou bassovou linkou a vždy se stávají velice oblíbenými u posluchačů a party people. Svým energickým podáním house music dokáže všechny roztancovat na celé hodiny. Třetí do party bude Ezwell, mladík, ke kterému není třeba psát slohové práce. Stačí jen říct, že výběr desek bere opravdu zodpovědně a "nudu" nekupuje.

 

Nebaví Vás večírky, při kterých se nudou kopete do prdele? To je dobře Nás taky ne! Takže 5.11. běžte všichni do Prdele! Těšíme se na Vás v klubu Prdel.


MarcoS

Tento osobitý DJ a zakladatel pražského after klubu Studio 54, během své dlouholeté kariéry pobavil svými zábavnými a energickými sety spoustu návštěvníků klubů, ale i velkých halových akcí a festivalů, z nichž stojí za zmínku Creamfields 2004,2009 nebo Mácháč 2008. Je promotérem legendární party Star Night (Mecca, Roxy), který je žádaný v těch nejlepších českých klubech jako jsou Duplex, Mecca, Roxy nebo Bahama Playa,Radost FX. O jeho kvalitách svědčí i hostování v Chorvatsku, Itálii(www.altromondo.com/) a na Slovensku. V minulosti jste mohli MarcoSe často zaslechnout na vlnách Evropy 2 v pořadu M. Řeřichy Dance Extravaganza.


Michael J.

Michael J. se za mixpultem objevil poprvé před 3. roky, kdy si splnil sen a pořídil si vlastní gramofony. V roce 2007 se učil míchat a zahrál si po pár barech, v té době hrál především elektro-house a house. V roce 2008 se seznamuje s DJ Thonicem, který mu pomáhá se zdokonalit s technikou mixu. Sám pořádá v clubu Stromoffka noc pod názvem Be Part, která se dočkala 5. dílů. Ten rok dostává možnost si zahrát na noci Groove, kterou pořádá Miquel v Hradeckém Eventu. Rok 2009 začíná pro Michaela zajímavým hraním na Slovensku v clubu Metro, kde se odehrávají 12té narozeniny akce Vibes. Po návratu se opět vrací do Hradce Králové na Groove, kde je jako hlavní host Orbith. Ve spolupráci s Thonicem a MarcoSem pořádejí noc Stranight s hostem z Italie. Na oplátku jedou hrát do Rimini do clubu Altromondo (www.altromondo.com). Ke konci roku se stává oficiálním členem Starnight týmu. Díky tomu hraje v clubu Havana, Prdel a je rezidentem after clubu Incognito. Rok 2010 začíná opět hraním na Slovensku, kde má možnost hrát vedle Ladidy a Tokyho. Je pozván do Danceradia a hraje v pořadu Clubmix, kde je i hostem dj Slick, se kterým se velmi často potkává na společném hraní. Michael se prezentuje housem, který velmi často přepadává k techno-minimalu a se spojením energického prožití setu se stává vždy oblíbencem publika....


Ezwell

Svoje počátky datuje na podzim roku 2009. Kdy si pořídil cd playery a mix. Od té doby hodně zapracoval na technice mixování. V Prosinci 2009 odehrál s DJem Fouschem svojí první akci s názvem Shock Party v pražském music baru Schweppes. Začátkem roku 2010 začal spolupracovat s Tibizou, který se za pultem pohybuje od roku 2006. Společně odehráli párty ,s názvem DET, v pražském klubu People. Nyní mají rozjetou společnou párty Essential v luxusním pražském klubu Fragola Project. V současnosti se zaměřuje především na preciznost techniky mixování a dějový vývoj jeho setů. Jeho hudební projev se pohybuje okolo tech housu a progressive housu s prvky techna a electra.

www.prdelclub.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016