PARTYINFO

 

LIMITED EDITION

Datum konání:
12.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Kotlářka
DJs:
Lucky White, Finidi, Steen, Pavel Krejdl, Downcrush, Spiriakos, Pavel Faktor, Čenda
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Limited Edition - video a sety ke stažení!
Limited Edition @ statek Kotlářka

Léto definitivně skončilo a s ním i open-air parties a jiné oblíbené letní akce. Tak jsme se rozhodli si tuto atmosféru tak trochu připomenout: 12.11.2010 jste srdečně zváni na statek Kotlářka na akci Limited edition. (Ti z vás, kteří měli příležitost navštívit alespoň jeden z mejdanů Téňo či Burn Bitch na statku si jistě rádi zopakují jedinečnou atmosféru, která k prostoru patří??  ...)

 

Line up bude našláplej od začátku do konce, takže se rozhodně máte na co těšit. Rozjezd budou mít ve své režii djs Lucky White a Finidi, kteří se představí ve speciálním back to back setu. Mimochodem, Lucky zde při této příležitosti oslaví své narozeniny, takže vám naservíruje určitě ty nejlepší narozeninové pecky. Dje Steena není třeba představovat, neodmyslitelně patří na českou techno scénu.

Jako další se vám představí olomoucký dj Downcrush, mladý talentovaný dj a promotér techno akcí na Moravě, který se určitě bude chtít předvést před pražským publikem. Ke jménu Pavel Krejdl snad ani nemusíme nic dodávat, to je prostě „Pan techno dj“.Spolu s djem Čendou vás určitě dostanou do varu. (Ostatně jako pokaždé, když se spolu postaví za gramofony.) Jako další pecka pro vás bude určitě live set dje Spiriakose. A dj Pavel Faktor, duchovní otec party Limited edition, vás ráno prostě nenechá odejít domů..koneckonců ani nebudete mít šanci, protože v 06.00h se rozjede after s djem Lucky Whitem.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016