PARTYINFO

 

NATURE

Datum konání:
20.11.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Da Moon, Wolsha, Van Vega (ru/cz), Albi
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Da Moon, Wolscha a další na akci Nature v Prdeli!

Da Moon není jen nejoblíbenější západočeský DJ podle anket Best Of West 2009 a Dance Music Awards 2007, 2008, ale především člověk dlouho setrvávající a pilně se věnující české taneční scéně, kde se snaží budovat základy pro budoucí generace.

 

Už v dětství získával zkušenosti po boku svého otce na diskotékách. V roce 2001 začal za mixážním pultem roztáčet vinyly a již po čtvrt roce se stal rezidentem v legendárním plzeňském Dj baru Mazaný králíček. Dále následovaly rezidentní noci jako PULS!NG v House Of Blues, E_music v klubu In Spiral nebo Dance In The Sky ve Sky baru na střeše jediné výškové budovy v centru Plzně. Jeho demomix Architecture byl v roce 2005 vyhlášen demomixem měsíce v časopise XMAG. O rok později získává rezidentní noc Renaissance v novém plzeňském klubu PH+, která později změnila název podle jeho rádiového pořadu Moonlighting. Zde pravidelně představoval zajímavé domácí i zahraniční hosty, ale především svůj aktuální zvuk. Jeho sety a vystoupení jste mohli slyšet ve všech českých klubech a na festivalech. V zahraničí vystoupil kromě Slovenska i v londýnských klubech Factory a The Whitehouse.

Jeho sety jsou typické svým emotivním zvukem a pozitivní energií. Označení progresivní zde neznamená jen kombinace stylů deep, tech, indie a progressive, kdy tento pestrý výběr tracků dodává neskutečnou atmosféru, ale i použití efektoru a fázového syntezátoru pro zpestření setů a exkluzivní vystoupení s vokalistkou FuFu. V současné době Da Moon působí také jako redaktor informačního portálu NUbreed.cz a člen bookingu. Veškerý volný čas tráví ve svém studiu, kde se věnuje nejen tvorbě hudby, ale také přípravám nových projektů, rádiovému pořadu a produkci akcí. 

Doplní ho resident noci WOLSCHA dále pak resident ostravského Fabricu Dj VAN VEGA (russia) a šumperský ALBI.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016