PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
13.11.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Kifli, Raffael de la Rue, Tommy Rogers, Subgate, Yan Dark
 
 
Nabité víkendové afterparties ve Studiu 54!

Oficiální Look Better Naked afterparty a pravidelná nedělní after - víkendová jízda Studia 54 je za dveřmi! I tento víkend má pražský afterklub Studio 54 všem clubberům co nabídnout! Opět nabitý lineup, opět strhující atmosféra - to všechno a mnohem více slibují víkendové afterparties ve Studiu 54! Na tuto sobotu je pro všechny party people připravena oficiální Look Better Naked afterparty, která naváže na stejnojmenný event v pražském klubu Mecca, na němž tento pátek vystoupí zahraniční stars Chris Cox, Peyton, SK8, domácí Tommy Rogers a spousta dalších.

 

Oficiální afterparty pak bude mít v rukou již zmiňovaný Tommy Rogers, Subgate, Raffael de la Rue a Yan Dark a věřte, že si tento mejdan užijete na plné pecky!

Na co se můžete těšit druhý víkendový den?

Nabitým nedělním ránem, dopolednem a částí odpoledne provede půvabná vocal housová diva Adlet, Marshall, východočeský Miquel a Eagle. Obě dvě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy je náležitě rozjedou dj's Kifli a Peet Sanders, ale pokud se dostanete do prostor Studia 54 o něco dříve, za hudebního podkresu rezidentů Studia se můžete přijemně naladit v naší non-stop kavárně s hernou při vašem oblíbeném drinku!

Více informací naleznete na www.studio54.cz

 
Studio 54 děkuje návštěvníkům Transmission afterparty!

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016